#Noemtoqueselwhatsapp arriba a vuit municipis per a denunciar la violència contra les dones

685

Actualitat Diària

L’exposició itinerant #Noemtoqueselwhatsapp de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) arriba en aquest mes d’octubre a un total de vuit municipis: Sant Fulgenci, Fuenterrobles, Mislata, Camporrobles, Port de Sagunt, Caudete de las Fuentes, Villagordo del Cabriel i La Sénia, a Tarragona.

L’exposició del programa ‘M’importa d’ Educació en Valors’ de l’IVAJ consta d’una sèrie de panells on s’estructuren les fotografies guanyadores del concurs#Noemtoqueselwhatsapp, realitzades per joves que denuncien la violència contra les dones.

Les fotografies aborden la promoció de la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes, així com la prevenció i la denúncia del maltractament i la desigualtat.

L’IVAJ acosta gratuïtament aquest recurs i, en aquest mes, el calendari expositiu s’inicia en el Centre Social de Sant Fulgenci, de l’1 al 12 d’octubre, organitzada per la Mancomunitat Sota Segura, i del 6 a l’11 d’octubre es podrà visitar a la Biblioteca Plaza Retiro de Fuenterrobles, organitzada per la Mancomunitat Interior Terra del Vi.

El Centri Sociocultural La Fàbrica de Mislata l’alberga del 13 al 22 d’octubre, mentre que l’Ajuntament de Camporrobles, a través de la Mancomunitat Interior Terra del Vi, la presenta del 13 al 17 d’octubre.

L’Associació Cultural Falla Els Vents de Port de Sagunt l’exposa del 23 al 29 d’octubre, el Col·legi Rural Agrupat (CRA) Entreviñas de Caudete de las Fuentes, del 20 al 24 d’octubre, i el Saló Talaia de Villagordo de Cabriel, del 27 d’octubre a l’1 de novembre.

Finalment, arribarà a l’IES La Sénia en la localitat tarragonina del mateix nom del 27 d’octubre al 3 de novembre, a través de la Mancomunitat Baix Maestrat.

En la web de l’IVAJ s’actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l’exposició a través de la web ‘mimporta.info’ de l’IVAJ.

Simultàniament, es posa a la disposició d’ajuntaments, instituts de secundària, centres socials i juvenils, la guia didàctica ‘#Noemtoqueselwhatsapp’, un recurs que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací