La cantautora castellonenca Xiomara Abello inaugura el primer concert de ‘Nits al Claustre’ d’agost

703

La setmana que ve serà el torn del duo ‘TéCanela’ que omplirà la ciutat d’optimisme, humor i crítica social

Actualitat Diària

Aquest dijous, 6 d’agost, la cantautora castellonenca Xiomara Abello mostrarà “una recopilació d’històries, emocions i vivències expressades de la forma més sincera possible a través de la música”, explica el coordinador de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes.

En el seu primer treball discogràfic, ‘Entre teles’, l’artista parla de trobades, d’aventures, de penes, de ràbia, d’amor, d’infància o de camins. En definitiva, parla de la vida i ho fa mitjançant música amb influències que transiten dels ritmes llatins a la cançó d’autor tradicional, el folklore d’arrel valencià, la samba o la ‘bossa nova’.

Dosi d’optimisme i humor
La setmana que ve, el dijous 13, actuarà en el claustre el duo TéCanela, format per Jano Fernández (guitarra i veu) i Ariadna Rubio (veu i flauta travessera).

Aquesta parella artística crea cançons basades en el mestissatge, en la mescla d’estils i ritmes, amb lletres carregades d’optimisme i humor, però sense deixar de costat la crítica social. Mostra d’això és el disc Les dues cares del fil´.

Tots dos concerts començaran a les 22.30 hores. L’entrada és gratuïta fins que es complete l’aforament permés.

Fins a huit espectacles a l’aire lliure

El cicle ‘Nits al Claustre’ va començar el 16 de juliol amb Elma Sambeat i conclourà el 29 d’agost amb ‘Pols enamorada’, per Alberto Sant Joan i Fernando Egozcue.

Al llarg d’aquestes setmanes el claustre del Museu de Belles Arts acollirà huit actuacions dins d’aquest cicle, “una programació estiuenca molt variada, amb espectacles que van de la poesia al ‘jazz’ clàssic passant pel pop, el mestissatge i la música mediterrània d’arrel”, descriu Ribes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací