Nissan va entregar el passat 17 de febrer a Saragossa el seu Leaf elèctric número 7.000

734

Actualitat Diària

Nissan va liderar en 2019 el segment que està cridat a convertir-se en un dels pilars del sector automobilístic, el del vehicle elèctric. Mai a la història una marca havia matriculat tants vehicles elèctrics com Nissan ho va fer l’any passat. En total, Nissan va vendre 2.191 unitats, la qual cosa va representar un 25,7% més que en el mateix període de l’any anterior. Aquest volum representa una quota de quasi un 19% en el mercat espanyol del vehicle elèctric.

Per models, el Nissan LEAF va finalitzar l’exercici amb un volum de 1.510 unitats, la qual cosa va representar un 25% més que l’any anterior. Aquest vehicle ha marcat un nou rècord a Espanya perquè mai abans s’havia aconseguit matricular tants Nissan LEAF com l’any 2019. El Nissan LEAF va aconseguir una quota de mercat del 15%.

Per part seua, la furgoneta elèctrica “made in Spain”, la Nissan e-NV200 també va registrar un nou rècord per al mercat espanyol, matriculant un total de 681 unitats, la qual cosa va significar un creixement del 45,5%, obtenint una quota de mercat del 36%, és a dir, més d’una de cada tres furgonetes elèctriques matriculades en 2019 a Espanya va ser una Nissan e-NV200.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací