Nissan té l’objectiu d’aconseguir la neutralitat de carboni en totes les operacions fins 2050

435

Actualitat Diària

Nissan Motor Co., Ltd. s’ha fixat l’objectiu d’aconseguir la neutralitat de carboni en totes les operacions de l’empresa i en el cicle de vida dels seus productes per a l’any 2050.1 En el marc d’aquest objectiu, a principis de la dècada de 2030, tots els vehicles nous de Nissan que es comercialitzin en els mercats clau estaran electrificats.

Nissan continuarà innovant en matèria d’electrificació i tecnologia de fabricació per a avançar en l’objectiu de neutralitat de carboni de l’empresa en les següents àrees estratègiques:

Innovacions en matèria de bateries, incloent tecnologies d’estat sòlid i altres relacionades, per a desenvolupar vehicles elèctrics més eficients i competitius quant a costos;

Desenvolupament addicional de les motoritzacions electrificades e-POWER de Nissan per a aconseguir una major eficiència tèrmica i dels inversors;

Desenvolupament d’un ecosistema de bateries per a donar suport a la generació d’energia descentralitzada in situ per a edificis amb fonts d’energia renovables. Nissan preveu una major col·laboració amb el sector energètic per a donar suport a la descarbonització de les xarxes elèctriques;

Innovacions en els processos de fabricació per a donar suport a una major productivitat en el muntatge de vehicles, començant per la iniciativa Nissan Intelligent Factory. L’empresa també treballarà per a aconseguir una major eficiència energètica i de materials per a donar suport a la consecució dels objectius de neutralitat de carboni a llarg termini.

«Estem decidits a contribuir a la creació d’una societat neutral quant a carboni i a accelerar els esforços globals contra el canvi climàtic», ha declarat Makoto Uchida, conseller delegat de Nissan. «La nostra oferta de vehicles electrificats continuarà expandint-se per tot el món, i això suposarà una gran contribució a la neutralitat de carboni de Nissan.

Continuarem impulsant la innovació que enriqueix la vida de les persones mentre busquem un futur sostenible per a tothom.»

L’objectiu de Nissan es basa en els seus programes de dècades per a reduir les emissions i oferir tecnologies de vehicles elèctrics que beneficiïn tant al medi ambient com a la societat. Els esforços d’electrificació i reducció d’emissions de l’empresa donen suport als objectius de l’Acord de París de Nacions Unides sobre el canvi climàtic i l’avanç global cap a la neutralitat del carboni per a 2050.

L’ambició de Nissan també amplia iniciatives anteriors del Nissan Green Program i el treball continu de l’empresa per a minimitzar la petjada de carboni dels seus productes i operacions. L’empresa va introduir el primer cotxe elèctric del món per al mercat de masses, el Nissan LEAF, i fins avui ha venut més de 500.000 unitats d’aquest vehicle de zero emissions. Nissan també continua col·laborant amb les coalicions del sector i amb les autoritats per a desenvolupar la infraestructura i conscienciar al públic sobre els avantatges dels vehicles elèctrics.

Amb l’objectiu d’oferir el 100% de l’oferta de vehicles nous electrificats en els mercats clau del Japó, la Xina, els Estats Units i Europa per a principis de la dècada de 2030, Nissan també estarà entre els líders que impulsin l’adopció de la tecnologia dels vehicles elèctrics.

Nissan creu que la indústria de l’automòbil pot ser una força motriu a l’hora de satisfer les necessitats ambientals i climàtiques globals a través d’un compromís amb la innovació i la reducció de l’impacte mitjançant la col·laboració amb les autoritats i els socis de tot el món. Si es combinen amb l’extensió de les energies renovables i la infraestructura de càrrega, l’electrificació de vehicles i les operacions sostenibles poden contribuir a accelerar l’arribada d’un futur neutre quant a carboni.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací