Nissan tanca 2020 amb el millor volum de matriculacions en els últims 17 mesos

560

Actualitat Diària

Nissan va tancar l’any passat amb el millor volum de matriculacions en els últims 17 mesos, la qual cosa demostra la fortalesa de la marca al nostre país. De fet, va ser la segona marca generalista amb major creixement el mes de desembre. L’any 2020, marcat per la pandèmia i la crisi econòmica ha suposat per a Nissan un comportament similar al del mercat en xifres absolutes.

No obstant això, Nissan manté punts fort a Espanya. Nissan Qashqai, per catorzè any consecutiu ha finalitzat l’exercici com el líder dels crossovers amb un total de 19.818 unitats. Nissan Qashqai, a més ha estat el tercer model més venut del mercat espanyol per segon any consecutiu.

Nissan ha finalitzat l’exercici 2020 amb un volum de 34.761 turismes i crossovers venuts, la qual cosa significa una quota del 4,1%.

Bruno Mattucci, Conseller Director General de Nissan Ibèria comenta referent a aquests resultats “Els resultats de Nissan en 2020 han estat marcats, com la resta del sector d’automoció, per la pandèmia i la crisi econòmica. No obstant això, el final d’any, deixa punts importants per a la marca en el nostre mercat. El lideratge del Nissan Qashqai en els crossovers és indiscutible i després de 14 anys de manera consecutiva, enguany, veurem arribar al nostre mercat el nou Nissan Qashqai, amb el qual continuarem optant al lideratge del segment que més creix en el nostre mercat.

Nissan ha finalitzat l’exercici amb el millor volum de vendes des de fa 17 anys i sent la segona marca generalista que més creix en el mercat espanyol. Això, unit a l’excel·lent comportament de vehicles com Juke, Micra i el desenvolupament de la mobilitat elèctrica fa que siguem més optimistes de cara a aquest any 2021 que ara comença. Aquests resultats han estat possibles gràcies a una xarxa compromesa, a serveis únics que ofereix Nissan dins del sector automobilístic i al treball de tot l’equip de Nissan amb un enfocament clar en el client.”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací