Nissan proporciona als usuaris de vehicle elèctric la cobertura més àmplia a Espanya en recàrrega d’oportunitat

667

Actualitat Diària

En l’últim any i mig, Nissan al costat d’uns altres partners ha escomès la instal·lació de punts estratègics de càrrega per a vehicles elèctrics, l’anomenada càrrega de proximitat o d’oportunitat, amb la finalitat de potenciar l’ús del vehicle elèctric.

Així, són ja 43 punts repartits a les ciutats de Madrid, Barcelona, Saragossa, Toledo, Marbella. Aquests punts de càrrega de proximitat proporcionen a l’usuari del vehicle elèctric la tranquil·litat del subministrament elèctric o càrrega al seu vehicle mentre realitzar qualsevol altra activitat i aprofitar el temps que el seu vehicle està parat o estacionat.

En col·laboració amb Indigo, s’han posat en funcionament punts de càrrega de proximitat en els aparcaments de Princesa, Orense, Plaza Castella, República Dominicana i Quevedo a Madrid, Corralillo a Toledo, Jutjats i Sant Ignasi a Saragossa i en Av. Mar a Marbella. Amb això es persegueix afavorir la implantació de la mobilitat elèctrica, contribuint a donar una major cobertura d’autonomia a l’usuari particular i a flotes professionals, públiques i privades, impulsant i dinamitzant d’aquesta manera el sector econòmic de la mobilitat elèctrica, fomentant l’ús del vehicle elèctric i reduint les emissions.

Amb Núñez i Navarro s’han instal·lat aquests punts de càrrega en els aparcaments de: La Rotonda, Màster Catatonia, Diagonal, Urgell, Torre, València 2 i Còrsega

El parc de vehicles va evolucionant a poc a poc cap a una electrificació clara, de manera que aquest servei que ofereixen els aparcaments amb desenes de milers de moviments cada dia, és clau en el desenvolupament i impuls de la tecnologia elèctrica.

També és important la càrrega d’oportunitat en Centres Comercials, com els instal·lats en Moralitat Green i en l’aparcament de Sánchez Romero de Majadahonda. D’aquesta manera, l’aprofitament del temps de descans dels vehicles elèctrics mentre els seus usuaris ocupen el seu temps d’oci en un centre comercial proporciona més oportunitats de càrrega als usuaris del vehicle elèctric.

Amb tots aquests desenvolupaments, Nissan ha instal·lat fins avui 43 punts de recàrrega d’oportunitat a la disposició dels usuaris de vehicle elèctric, i té projectat acabar l’any superant els 50.

D’aquesta manera, Nissan pretén cobrir les necessitats de les persones en l’ús del seu temps, ja sigui laboral, professional, d’oci i de desplaçaments més llargs. Nissan manté la seva aposta per implantar una xarxa amb una cobertura àmplia amb la finalitat de traslladar els avantatges econòmics, socials i mediambientals del vehicle elèctric a tota la població. Nissan està proporcionant la més completa oferta del sector de l’automòbil de càrrega per a vehicles elèctrics tant en vies i llocs urbans com a interurbans.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací