Colomer: “Les ajudes de Turisme a entitats locals contribueixen a potenciar la recuperació i la desestacionalització turística”

545

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha visitat en els municipis de La Jana i Artana les adequacions turístiques realitzades amb les ajudes concedides per Turisme CV en 2019.

Francesc Colomer ha ressaltat que el programa d’ajudes a entitats locals que impulsa Turisme “contribueix a posar en valor el patrimoni natural i cultural dels nostres destins i a potenciar la desestacionalització turística”.

En concret, Colomer ha comprovat en la localitat de La Jana, les actuacions que ha dut a terme l’ajuntament per a l’adequació de la Font del Llavador com a recurs turístic.

Cal ressaltar que aquestes adequacions s’han realitzat gràcies a la subvenció de 17.500 euros atorgada per Turisme Comunitat Valenciana dins del programa d’ajudes dirigides a entitats locals.

El secretarioaAutonómico també s’ha desplaçat a la localitat d’Artana, on s’ha reunit amb l’alcalde per a analitzar la situació turística del municipi.

A més, han comprovat les actuacions que ha realitzat Artana amb la subvenció concedida per Turisme Comunitat Valenciana en 2019 de 40.000 euros per a adequar i millorar el Castell i la zona per a la protecció, conservació i recuperació d’aquest.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací