Nissan promou la seguretat en la carretera a l’hora d’empendre ‘l’operació vacances’

810

Actualitat Diària

En el marc de la primera operació sortida de l’estiu, Nissan recorda la importància de seguir una sèrie de mesures i actituds preventives per a fomentar la seguretat en la carretera. Durant les vacances, els desplaçaments per carretera augmenten considerablement.

Els majors problemes circulatoris es presentaran en les sortides dels grans nuclis urbans cap a zones turístiques de la costa, segones residències o zones de muntanya, per la qual cosa es recomana planificar el viatge i evitar les hores més desfavorables.

Mesures i actituds bàsiques de prevenció

En l’actualitat es poden i s’han de reduir les possibilitats de sofrir complicacions durant la conducció corregint una sèrie d’actituds bàsiques. Entre les més òbvies es troben la falta d’ús del cinturó de seguretat, les distraccions pel mòbil, l’incompliment dels límits de velocitat o el consum d’alcohol. Més enllà de les mesures de prevenció per part del conductor, abans de sortir de viatge és important revisar l’estat del vehicle, planificar el viatge o, fins i tot, distribuir correctament l’equipatge en el maleter.

En línia amb el seu lema “zero accidents, zero emissions”, Nissan manté la seva aposta constant per la seguretat i la reducció de la sinistralitat viària. Sota la seva estratègia Nissan Intelligent Mobility, la companyia busca incrementar la protecció tant del conductor com dels vianants a través de la incorporació de tecnologies de conducció avançades. En aquest sentit, la resposta de Nissan al desafiament del sector automobilístic quant a millorar la seguretat viària es basa en “democratitzar” els avanços tecnològics i fer-los arribar a tots els públics, inclosa la conducció autònoma.

Innovació que vela pel conductor.

Nissan busca oferir confort i tranquil·litat durant el viatge. Les Tecnologies Intel·ligents “Escut de Protecció Intel·ligent Nissan” de Nissan® constitueixen un enfocament integrat de seguretat. Aquest sistema vigila, respon i protegeix al conductor, els ocupants i els vianants, de gairebé tot el que pugui ocórrer-los en la carretera.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací