Nissan porta l’emoció del circuit a la carretera amb el LEAF Nismo RC, presentat per primera vegada a Europa

556

Actualitat Diària

 

El lideratge de Nissan en vehicles elèctrics i la seua experiència en els esports de motor s’han unit a la perfecció en el Nissan LEAF NISMO RC, una mostra trencadora de la potència, innovació i emoció generada pels vehicles elèctrics de Nissan.

La tracció total del LEAF NISMO RC augmenta la potència màxima i el lliurament de parell a més del doble que el seu predecessor, basat en la primera generació de LEAF que va arribar al mercat en 2011. Amb un lliurament instantani de 322 CV i un parell de 640 Nm, el LEAF NISMO RC ofereix acceleració quasi instantània, arribant de 0 a 100 km/h en tan sols 3,4 segons.

La creació del més recent LEAF NISMO RC no és només a l’espectacle en el circuit, sinó que funciona com un camp de proves per a la futura evolució tecnològica dels vehicles elèctrics Nissan. El nou LEAF NISMO RC ens mostra el que es pot aconseguir amb un doble motor 100% elèctric i tracció total, que posa de manifest la dedicació de Nissan a evolucionar i millorar contínuament els seus models elèctrics per al gaudi dels usuaris de tot el món.

El LEAF NISMO RC toca terra a Europa per primera vegada en el Circuit Ricardo Tormo de València. Aquest model de competició únic, comparteix la seua tecnologia avançada amb l’actual Nissan LEAF, tant en la seua versió de 40kw com en el model LEAFe+ de 62 kw. Una dada que també ha volgut destacadar Marc Gené, pilot de F1 i ambaixador de Nissan Ibèria, en comparar la versió NISMO RC de competició amb el LEAF e+: “És alguna cosa que crida l’atenció, veure que comparteix una increïble base tècnica de motor i bateria que deriven directament del LEAF e+ de sèrie. L’acceleració i el comportament del nou LEAF NISMO RC són dignes de les millors competicions”. El Nissan LEAF és el vehicle elèctric pioner i més popular en el món, que va crear el segment actual dels models de 0 emissions, i que compta amb més de 450.000 d’unitats venudes a nivell global des del seu llançament en 2010.

Michael Carcamo, director global de Motorsport de Nissan, ha manifestat: “L’experiència de Nissan com a pionera en els turismes elèctrics, combinada amb els més de 60 anys d’innovació en esports de motor des de NISMO, ens va portar a la concepció d’un cotxe únic, el LEAF NISMO RC” i afig: “Per a Nissan, la “E” de “Elèctric” és també la de “Emocionant”, que es manifesta en tota la seua intensitat amb el LEAF NISMO RC, incrementant la diversió al volant, i elevant l’adrenalina del pilot a un nou nivell”.

Per part seua, Marc Gené ha declarat: ”les prestacions del LEAF NISMO RC són pròpies d’un cotxe de competició del més alt nivell. L’empenyiment generat pel lliurament immediat de parell dels motors elèctrics combinat amb la gestió intel·ligent de la tracció e-4ORCE i el baix centre de gravetat fan d’ell una màquina definitiva en la pista”.

La motorització de l’actual Nissan LEAFe+, que també ha rodat hui en el Circuit Ricardo Tormo de València, afig aproximadament un 40% d’autonomia a la gamma, assegurant la satisfacció de les necessitats de conducció d’un ampli ventall de conductors. També va equipat amb la tecnologia de conducció autònoma Nissan ProPILOT i l’e-Pedal per a conduir amb un únic pedal, accelerant, frenant i regenerant energia elèctrica en la bateria per a fer-ho encara més eficient. Aquesta tecnologia permet una conducció suau i sense interrupcions, i atorga el màxim control al conductor gràcies a la resposta millorada del pedal.

Helen Perry, directora de vehicles elèctrics per a Nissan Europa, ha declarat: “Qualsevol que haja conduït un Nissan LEAF alguna vegada, reconeixerà que és divertit de conduir i amb el LEAF e+ afegim encara més diversió, amb un impressionant motor de 217 cavalls de potència, sumat a una bateria més gran i al sistema de e-Pedal. Aquesta versió de 62kw ha sigut tot un encert també amb els clients, capitalitzant el 20% de totes les vendes de Nissan LEAF”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací