Nissan lliura 10 furgonetes elèctriques e-NV200 de zero emissions a la companyia Telefónica

520

Actualitat Diària

Nissan ha lliurat a Telefónica 10 furgonetes elèctriques e-NV200 destinades als equips tècnics de Telefónica, que ara seran 100% zero emissions en tots els seus desplaçaments.

Nissan manté el seu afany d’electrificar la mobilitat al més aviat possible i, una part d’aquesta nova mobilitat és la que realitzen els equips tècnics de les grans Companyies, com ho és Telefónica.

Van ser presents en l’acte de lliurament, Alberto Viñas, Responsable de Flotes de Telefónica, Leandro Rivas de Nissan, Rafael Vidal Director Comercial de Arval, Mario Puentes, Director Business Consultancy Large Madrid, i per part de Caetano Reicomsa Nissan, Maria Dolores Martinez, Gerent, Pedro Baquero, Director Comercial, Jeronimo Cavaco, Cap de Flotes i David Navas de Flotes.

Última milla amb zero emissions

L’e-NV200 té una especial incidència en el repartiment urbà en el centre de les ciutats, vinculat a un fenomen en auge com és el comerç electrònic. Aquest repartiment es realitza cada vegada més mitjançant furgonetes elèctriques, on la Nissan e-NV200 compta amb avantatges d’autonomia, confort i càrrega superiors a la dels seus competidors. Aquest vehicle és l’element indispensable per a assegurar un repartiment de mercaderies d’última milla totalment sostenible i respectuós amb la salut.

D’entre el ventall de vehicles comercials lleugers que circulen pels carrers, algunes, per concepte, neixen amb la premissa de servir i ajudar tant als seus conductors com a la resta de persones, i el propòsit de la Nissan e-NV200 no és un altre que millorar la qualitat de la vida dels qui l’envolten.

Un dels grans problemes que tenim en la gran ciutat és la contaminació i dins d’aquest, els qui passen moltes hores amb la furgoneta, la contaminació acústica. L’enrenou que podem veure als nostres carrers suposa un soroll que s’acreix depenent del motor del vehicle que el produeixi. Per això, la generalització de furgonetes com la Nissan e-NV200 suposa un aliat contra aquesta doble amenaça ambiental.

Com a vehicle elèctric que és, ens trobem davant una furgoneta el doble de respectuosa amb l’entorn: no emet gasos a l’atmosfera i el seu desplaçament és sigil·lós. La Nissan e-NV200 ofereix una conducció gairebé silenciosa. En comptar amb un motor elèctric, no es produeixen vibracions, ni sorolls mecànics ni canvis de marxa. A més, el motor elèctric, ofereix tot el seu poder des del primer moment gràcies al lliurament de parell instantani però d’acceleració progressiva.

Això millora la qualitat de vida dels seus usuaris i la dels qui comprovem cada dia els vehicles de repartiment sigil·losos i lliures d’emissions de gasos tòxiques, i per tant, amb etiqueta ZERO de la DGT, milloren la qualitat de vida dels residents i visitants de qualsevol localitat.

Uneix-te al moviment «Electrify the World» de Nissan a través de Facebook, Twitter i Instagram, i usa l’etiqueta #ElectrifyTheWorld.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací