La música i el patrimoni, protagonistes de la tardor cultural al Parc Ribalta de Castelló

661

Actualitat Diària

Castelló acollirà el pròxim cap de setmana, del 2 al 4 d’octubre, un nou esdeveniment impulsat pel Patronat Municipal de Turisme que fusionarà la música i l’art amb un entorn natural i patrimonial com és el parc Ribalta. Origen Castelló. Experiències Tardor discorrerà als voltants del llac del Ribalta, “amb el propòsit de dinamitzar l’oferta turística de Castelló creant experiències a través del patrimoni i la música, per a donar la benvinguda a aquesta atípica tardor”, ha explicat la regidora de Turisme, Pilar Escuder.

Les entrades per als espectacles són gratuïtes, però requereixen de reserva prèvia, que es pot formalitzar a través de la pàgina web de Turisme, en el següent enllaç: www.castellonturismo.com/que-hacer/origen-castello. És necessari inscriure’s de forma anticipada, encara que per al mateix dia de l’actuació es deixaran un nombre d’entrades lliures que es podran adquirir in situ. L’esdeveniment s’ha dissenyat tenint en compte les mesures de seguretat i de prevenció de la salut davant la covid-19.

El divendres 2 obriran l’esdeveniment les ballarines de l’Estudi de Dansa Coppelia i Ana Llopis, amb Fantasia flamenca. Elles donaran pas a Carlos Piñana, guanyador del Bordó Miner amb un altre espectacle flamenc, De l’arrel a l’ànima. El dissabte 3 serà el torn del quartet Paradita Flamenca amb el seu Tribut a Ketama. I el diumenge 4 tancarà l’esdeveniment un espectacle molt singular: el de Livepainting i València Guitar Duo, una original proposta en la qual els germans Ausiàs i Rubén Parejo actuaran amb les seues guitarres al mateix temps que la pintora Noe Vera realitza les seues creacions en escena. A més, els assistents podran gaudir del Ribalta decorat per a l’ocasió, amb un photocall i il·luminació especial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací