Nissan Juke mostra un creixement del 12,6% en el que portem d’any

596

Actualitat Diària

A pesar que les dades del mercat mostren signes positius si els comparem amb un any normal just abans de la crisi de la pandèmia estem encara molt lluny del nivell que correspon al mercat espanyol per renda per càpita i per desenvolupament econòmic. En aquestes condicions, Nissan manté el seu focus en el segment particular i d’empresa apostant per les tendències que marquen el mercat, els crossovers i la mobilitat electrificada.

En aquest sentit, el líder dels crossovers durant 14 anys, el Nissan Qashqai, mostra un comportament excel·lent en el segment d’empreses, sent el segon vehicle més venut en el que portem d’any i liderant el canal de major creixement enguany, el del rènting. De fet, a Espanya, el sector del rènting i empreses ja representa el 40% del mercat, pràcticament la mateixa quota que el segment de particulars.

D’altra banda, en el mateix segment, el dels crossovers, el Nissan Juke manté la seva tendència a l’alça i en el que portem d’any, aquest vehicle mostra un creixement del 12,6% amb un volum total de 1.966 unitats.

El segment crossover a Espanya segueix la seva línia ascendent i avui ja representa el 54% del mercat total de vehicles al nostre país, una quota que mai s’havia aconseguit abans.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací