Nissan Juke, clar protagonista el mes de juliol

644

Actualitat Diària

El mes de Juliol ha tornat a demostrar la feblesa del mercat espanyol, amb un clara caiguda del 29% respecte al mateix mes de l’any anterior. Novament són els crossovers els que mantenen un ritme diferent a la tònica generalitzada del mercat. Aquest segment creix en el que va d’any un 15% La notícia positiva per a Nissan en el que va d’any, és el comportament del Nissan Juke, a espera del que faci el rei dels crossovers, el Nissan Qashqai que ja està arribant al mercat espanyol i s’estan produint lliuraments que veurem reflectides en les seves xifres en els pròxims mesos.

El Nissan Juke creix en el que va d’any un 10,8% amb un total de 3.593 unitats. El segment crossover ja suposa més del 50% de les vendes totals de vehicles en el mercat espanyol, amb un excepcional comportament del segment dels crossovers petits on s’emmarca el Nissan Juke, Aquest segment creix en el que portem d’any gairebé un 61%.

La versatilitat i disseny d’aquest vehicle permet atreure a públics de diferents tipologies i edats. Un clar exemple d’això és el JUKE Fuji Sunset Buggy que evoca els tons ataronjats de la posta de sol sobre la muntanya Fuji, al Japó. Per a això s’ha construït, partint del model de sèrie. Aquest cotxe conceptual reuneix els atributs més valorats pels nostres clients més joves com són la màxima connectivitat amb Apple carplay, Android acte, wifi a bord, serveis connectats i la connexió amb els assistents de veu Alexa i Google, l’increïble so Personal Àudio de BOSE i les màximes prestacions per a una conducció dinàmica i divertida, sempre amb tota la seguretat que ens brinden els seus assistents de conducció com ProPILOT, capaç de detenir completament el cotxe en el trànsit i tornar a iniciar la marxa quan aquesta es reprengui.

Amb la seva arribada en 2010, el Nissan JUKE va crear el segment dels crossovers urbans i des de llavors sempre ha marcat el pas amb el seu estil atrevit, diferent i trencador amb tot el que s’estableix. Com no podia ser d’una altra manera, des del moment en el qual el cotxe va arribar al mercat s’ha guanyat els favors dels conductors, com el demostren les xifres en el mercat espanyol.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací