Economia concedeix ajudes a set ajuntaments de Castelló per a reformes en mercats municipals

536

Actualitat Diària

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit ajudes a set ajuntaments de la província de Castelló per a finançar obres de reforma en mercats municipals i millorar les infraestructures destinades a mercats de venda no sedentària. El total d’ajudes dirigides a administracions locals de la província de Castelló ascendeix a 258.241 euros.

Aquestes subvencions formen part de la convocatòria anticipada per a l’exercici 2021 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania. L’objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat en el d’aquests mercats a través del foment de l’adaptació d’infraestructures, i la millora de l’equipament, la gestió i serveis.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha afirmat que “apostem per “la pervivència dels mercats, que han de competir amb altres formats comercials pels valors immaterials i culturals que representen, i per això volem donar suport a les reformes que necessitin per a adaptar-se a les necessitats dels nous temps i que demanden els consumidors”.

Destí de les ajudes concedides

Les entitats locals de Moncofa (50.000 euros), Vila-real (14.074 euros), Benicarló (50.000 euros), Almenara (43.894 euros) i la Vall d’Uixó (2.164 euros) han rebut ajudes per a la renovació de mercats municipals, que tenen com a objectiu la introducció o la millora d’equipament o instal·lacions que repercuteixin directament en l’activitat comercial i l’adaptació de l’àrea confrontant dels mercats municipals o d’àrees urbanes de concentració comercial.

Per part seva, els ajuntaments d’Argeleta (35.835 euros), Morella (2.057 euros) i la Vall d’Uixó (17.511 euros) rebran ajudes per a l’adaptació de les infraestructures necessàries per a l’exercici de la venda no sedentària, mitjançant la introducció o la millora d’equipament o instal·lacions que repercuteixin directament en l’activitat comercial en convivència harmònica en espais multifuncionals.

A més, l’ajuntament de la Vall d’Uixó rebrà una subvenció de 46.706 euros per a la reforma de l’urbanisme comercial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací