Nissan Ibèria ha obert els seus concessionaris l’11 de maig dins de la fase de desescalada del Covid-19

667

Amb la reobertura de la xarxa de concessionaris, Nissan llança el nou procés de Venda On-line des de la web de la marca

Actualitat Diària

La pandèmia de Covid-19 representa ja hui una de les crisis més importants de la nostra història recent, amb un gran impacte des del punt de vista sanitari, social i econòmic. Les mesures de contenció adoptades, tant a nivell nacional com en la resta del món, s’estan mostrat efectives en el control de l’epidèmia, però estan tenint un impacte molt negatiu sobre l’activitat econòmica global i en particular en el sector d’automoció.

Arran de la posada en marxa del “Pla de Transició cap a una nova normalitat”, anunciat pel President del Govern d’Espanya, el país està en condicions d’avançar cap a la desescalada gradual de les mesures extraordinàries de restricció de la mobilitat i de contacte social adoptades fins hui i Nissan Ibèria ha pres la decisió, compartida amb la seua xarxa de concessionari en tota Espanya, de tornar a l’activitat en benefici dels seus clients.

Nissan Ibèria i el seu Conseller Director General, Marco Toro, comenta sobre aquest tema: “La nostra prioritat en aquesta pandèmia sempre ha sigut la de mantindre la seguretat dels nostres empleats, de la xarxa de concessionaris i dels nostres clients” i afig “per aqueix motiu i amb l’inici de la Fase 1 de desescalada marcada pel govern, hem posat en marxa el nostre Pla de Reobertura de les instal·lacions de la xarxa de concessionaris Nissan a Espanya”.

Nissan a Espanya té una xarxa de 72 concessionaris, estructurada en 189 instal·lacions de vendes i postvenda. En l’actualitat el 65% dels showroom amb la gamma Nissan líder en SUV i elèctrics de la xarxa Nissan a Espanya (123 instal·lacions operatives) estan oberts en aquesta Fase 1 de la desescalada que va donar inici dilluns passat 11 de maig i el 76% (144 instal·lacions operatives) de les instal·lacions de postvenda també. La resta de les instal·lacions aniran obrint en zones com en les comunitats de Madrid i Catalunya a mesura que aquestes entren també en la Fase 1.

Mesures d’Higiene i Seguretat, per a clients i empelados

Amb la mirada posada en la seguretat d’empleats i clients, Nissan ha posat en gallimarsot amb tots els seus concessionaris un complet programa de reobertura de les instal·lacions. Aquest Pla de Reobertura de Nissan està marcat per tres conceptes clau: Higienització (preparació dels equipaments conforme a les prescripcions d’higiene); Desinfecció (eliminant la possibilitat d’infecció de tots els equipaments) i Distància de Seguretat (segons el Ministeri de Sanitat ha de ser de 2 metres).

És així que en la reobertura de la xarxa el protocol marcat defineix una higienització i desinfecció total de les instal·lacions i dels models de la gamma exhibits, així com les instal·lacions i utillatge de les zones de taller de postvenda. S’ha posat molt de recalcament en la celebració de reunions informatives a tot l’equip humà de les concessions, per a una millor i més segura gestió de les instal·lacions i cura dels clients. Al mateix temps que s’ha assegurat, també, la distribució de material de seguretat per a empleats i clients en les concessions.

Des de l’entrada principal de les concessions, on un cartell ja explicara les mesures de seguretat adoptades per la instal·lació; passant pels equips de protecció d’empleats com a màscares i guants; fins a assegurar la disponibilitat per als clients de gels hidroalcohólics en totes les zones de la concessió, el Pla de Reobertura de les concessions de la xarxa Nissan a Espanya contempla, a més, la col·locació de punts informatius en totes les àrees de la instal·lació, per a garantir en tot moment el compliment dels protocols de seguretat, així com la informació d’aquestes mesures als clients.

Tots els concessionaris compliran amb els protocols de seguretat pertinents per a l’acompliment de la seua activitat, i per a garantir la salut i el confort dels clients. El Pla de Reobertura de Nissan està dissenyat per a adequar-se a la situació provocada per la pandèmia del Covid-19 i perquè els clients tinguen la millor experiència de marca possible en la seua visita a la concessió.

Noves Campanyes d’Estímul Comercial

Des de l’inici de la pandèmia, Nissan ha mantingut informats als seus clients des de la web de la marca i des del servei d’atenció al client, en manera de teletreball, i continuarà actualitzant aquestes informacions a mesura que la xarxa de concessionaris a Espanya i les diferents accions comercials tornen a la normalitat, en atenció a tots els clients.

Ara a més, i amb la reobertura de la xarxa de concessionaris, Nissan ha posat en marxa un paquet de mesures d’estímul del mercat, que van des de la novetat de venda On-line de la seua gamma de vehicles de passatgers i comercials; el lliurament a domicili del model adquirit, noves campanyes de publicitat i “Aconsegueix la teua Nissan ara i no pagues fins a Setembre”. L’estoc actual de la xarxa de concessionaris permetrà a més als clients poder disposar del model triat amb major rapidesa.

L’arribada de la venda On-line a Nissan també ha suposat l’arribada del “lliurament a domicili del teu cotxe”, per a tots aquells clients que compren On-line en la web de Nissan. Davant la situació de desescalada i de mesures per a la salut i la seguretat de les persones degudes a la pandèmia de Covid-19, Nissan vol dóna la possibilitat de fer tot el procés de compra del nou vehicle On-line i també poder fer el lliurament allí on el client resideix o el necessita, disminuint el contacte social i evitant al màxim els desplaçaments.

El procés de lliurament segueix estrictes protocols d’higienització i desinfecció, amb el trasllat del cotxe en grua fins a la destinació i segellament per a evitar que ningú accedisca a l’interior. El lliurament personalitzat la realitza l’assessor comercial de la concessió que es trasllada en el seu propi vehicle fins al lloc de lliurament definit pel client, per a poder-li explicar a més (equipat amb EPI’s, màscara i guants) els detalls del model adquirit i fer-li lliurament de la documentació i claus del vehicle. Amb la venda On-line el client obté, immediatesa en el lliurament, evita trasllats i contacte social, esperes i se simplifica el procés de compra des de la selecció del vehicle fins al lliurament a casa en una setmana.

Amb la campanya “Aconsegueix la teua Nissan ara i no pagues fins a Setembre”, Nissan persegueix la reactivació del mercat, però tenint en compte les dificultats que moltes famílies han tingut o estan tenint a causa de l’aturada de l’economia. Nissan vol posar a l’abast de tots, la seua innovadora gamma de vehicles i aquesta acció permet a aquelles persones amb necessitats de mobilitat individual que, en aquest moment han de fer front a pagaments de primera necessitat, accedir a un vehicle Nissan sense cap cost. Com ocorre amb el finançament total de l’operació de compra o amb el Nissan Magic Pla 3D, els clients poden obtindre quotes mensuals per davall de 140€/mes com és el cas del nou JUKE i del Micra.

Marco Bou, Conseller Director General de Nissan Ibèria, comenta finalment: “Des de Nissan esperem que aquestes accions innovadores que la marca posa a l’abast del client i al costat del procés de desescalada marcat pel govern, tots puguem recuperar gradualment la vida quotidiana i l’activitat econòmica, minimitzant el risc que representa l’epidèmia per a la salut de la població i oferint als nostres clients nous processos de compra i de relació amb la marca més segurs, còmodes i que complisquen amb les seues expectatives. Volem oferir-li una experiència de marca innovadora”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací