Nissan i Núñez i Navarro s’uneixen per a facilitar l’ús del vehicle elèctric a Barcelona

717

Actualitat Diària

Nissan Ibèria i el Grup Núñez i Navarro han aconseguit un acord per a la implantació d’estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics en aparcaments de rotació que el Grup gestiona a Barcelona. L’aliança entre totes dues companyies permetrà donar una major cobertura d’autonomia tant a usuaris particulars com a flotes professionals, públiques i privades, en rutes urbanes i periurbanes. L’objectiu d’aquest acord és fomentar l’ús del vehicle elèctric, millorant l’entorn i dinamitzant la mobilitat elèctrica.

El compromís subscrit tant per Nissan, líder mundial en la venda de vehicles elèctrics, com per Núñez i Navarro, propietari de 30 pàrquings públics de rotació distribuïts per tota Barcelona, naix de la voluntat de totes dues companyies de promoure una mobilitat més sostenible a través de la creació d’una xarxa d’estacions de recàrrega a l’abast de tots els barcelonins. Per a això, els punts de recàrrega se situen, en la mesura que siga possible, en els llocs més visibles dels aparcaments.

El projecte de col·laboració contempla dues línies de treball. Una primera que consisteix a crear tota una infraestructura d’estacions de recàrrega per a clients de rotació i una segona que vetlarà per potenciar la mobilitat sostenible a través d’accions de promoció i familiarització amb la mobilitat elèctrica. La fase inicial de creació d’una xarxa de recàrrega comprén la instal·lació d’almenys dues estacions en els següents pàrquings del Grup: NN València 2, NN La Rotonda, NN Urgell, NN Diagonal, NN Tarragona i NN Màster Catalonia. La ubicació d’aquests punts de recàrrega, així com aquells que s’instal·len en el futur, es podrà consultar tant en l’app mòbil de Nissan, l’app mòbil de NNParkings, com en Electromaps, una plataforma amb més de 20.000 usuaris i 40.000 punts de recàrrega de vehicles elèctrics repartits per tota Europa.

En virtut de l’acord, Nissan crearà un espai de recàrrega de vehicle elèctric universal en els espais cedits per Núñez i Navarro. Per a Laura Serrano, Manager d’Infraestructura i Energy Servicies en Nissan Ibèria va declarar referent a aquest Acord: “Per a Nissan els punts de càrrega en estacionaments de rotació constitueixen un pilar bàsic per a acostar i facilitar la recàrrega de vehicles elèctrics als usuaris. Nissan és líder en el mercat espanyol amb el vehicle elèctric més venut del món, el Nissan LEAF i la furgoneta elèctrica e-NV200 fabricada a Barcelona. A més volem acostar els beneficis de l’electrificació a quanta més gent millor i aquest Acord amb Nuñez i Navarro és un pas important de cara a impulsar l’electrificació.”.

Per part seua, Núñez i Navarro posa a la disposició de Nissan l’espai necessari per a la instal·lació dels punts de recàrrega convinguts en els aparcaments seleccionats. Després de la signatura del conveni, el director de Màrqueting de Núñez i Navarro, Daniel Zafra confirma que “l’aliança amb Nissan és un pas més en l’aposta del Grup Núñez i Navarro per la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de Barcelona a través d’una mobilitat sostenible. Així, la implantació d’estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics s’uneix a altres iniciatives anteriors ja disponibles en els pàrquings del Grup com són el pàrquing per a bicicletes i motocicletes o el carsharing”

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací