Nissan i Indigo continuen ampliant la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics per tota Espanya

691

Amb la posada en servei d’aquests punts de recàrrega, donen cobertura de càrrega elèctrica a tots els visitants de la ciutat Toledo

Actualitat Diària

Nissan i Indigo continuen ampliant la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics al llarg de tota Espanya. Després de Madrid i Saragossa, ara toca el torn de Toledo, una de les ciutats amb més visitants durant el període estival. Amb aquesta recàrrega d’oportunitat es persegueix afavorir la implantació de la mobilitat elèctrica, contribuint a donar una major cobertura d’autonomia a l’usuari particular i a flotes professionals, públiques i privades, impulsant i dinamitzant d’aquesta manera el sector econòmic de la mobilitat elèctrica, fomentant l’ús del vehicle elèctric i reduint les emissions.

D’aquesta manera, tots els turistes que passen per Toledo, tindran l’oportunitat, gràcies a Indigo i Nissan de, mentre visiten la ciutat, recarregar el seu vehicle elèctric en el pàrquing de Corralillo, fent un turisme sostenible i net. A més, gràcies a l’autonomia actual dels vehicles elèctrics, com és el cas del LEAF, visitar la ciutat de Toledo des d’altres províncies i tornar al lloc d’origen sense preocupar-se per la càrrega de destí és ja possible.

Indigo és líder mundial de mobilitat i una de les principals empreses de gestió d’aparcaments en tota Espanya, sent aquests emplaçaments clau per a l’aprofitament de recàrrega en molts dels desplaçaments que es fan hui dia a les ciutats.

Els aparcaments, com a facilitadors de la mobilitat a les ciutats reduint la congestió de vehicles a la recerca d’aparcament, compleixen una funció clau hui dia per al vehicle elèctric i els seus usuaris, ja que aquests aparcaments engloben desenes de milers de moviments cada dia. D’aquesta manera, s’obri un corredor turístic electrificat gràcies a aquesta càrrega d’oportunitat entre Toledo i moltes de les províncies limítrofes amb la ciutat.

Nissan, manté l’impuls a l’ampliació de la xarxa de càrrega per al vehicle elèctric. Nissan ja disposa de la xarxa de càrrega ràpida privada més extensa d’Espanya, instal·lada en els seus concessionaris. A més, Nissan manté un constant esforç a ampliar la xarxa pública de llarga distància al costat de Easycharger. D’aquesta manera, es pretén facilitar l’accés a tots els usuaris de vehicles elèctrics a una càrrega en qualsevol moment i en qualsevol lloc que permeta abastar no sols els desplaçaments urbans sinó també els de més llarga distància.

Aquest servei de càrrega d’oportunitat en aparcaments oferirà un gran valor afegit a la ciutat, no sols als visitants sinó també als usuaris d’aquest pàrquing, permetent als seus clients recarregar el seu vehicle, per exemple, mentre realitzen gestions o durant la seua jornada laboral.

La implicació del concessionari Nissan de la zona, Kento Motor ha sigut clau per al desenvolupament i posada en marxa d’aquesta infraestructura.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací