Nissan e-POWER, la nova tecnologia que arribarà a Europa

683

La tecnologia e-POWER combinen un motor totalment elèctric amb un motor de gasolina que recarrega la bateria

Actualitat Diària

Nissan persegueix que Europa es passi a l’elèctric, explica la marca. Per això, en el termini de dos anys portarà la tecnologia e-POWER al vell continent. Amb ella, està aconseguint Nissan un gran èxit al Japó, especialment amb l’elèctric Note, un dels vehicles més venuts al país. La tecnologia afegeix a la propulsió elèctrica un motor de gasolina que recarrega la bateria.

Explica Nissan que aquesta tecnologia permet gaudir d’una acceleració instantània i suau. I, a més, d’un excel·lent consum. Parlem ja fa més d’un any de les intencions de Nissan a Europa respecte a aquesta tecnologia.

Ara, afegeix la marca que la comercialització d’aquesta tecnologia en el vell continent reforçarà el lideratge de Nissan quant a vehicles elèctrics a la regió. A Europa, el Nissan LEAF és el cotxe elèctric més venut.

Sistema e-POWER

El sistema e-POWER inclou un motor de gasolina amb un generador elèctric, un convertidor, una bateria i un motor elèctric. El motor de gasolina s’usa només per a recarregar la bateria d’alta potència, per la qual cosa sempre funciona a velocitat òptima. Aquesta característica es tradueix en un millor consum de combustible i menys emissions en comparació amb un motor tradicional de combustió interna.

La tecnologia e-POWER ja s’incorpora en els models Note i Serena al Japó. Més del 70% dels Noti i gairebé la meitat dels Asserena venuts al país són versions e-POWER. Aquesta tecnologia és capaç d’estalviar entre un 20% i un 30% en els consums.

Tecnologia innovadora

El sistema e-POWER es basa en l’èxit del LEAF. Serà una de diverses tecnologies innovadores que s’incorporaran en els models Nissan més venuts en el Vell Continent durant els pròxims tres anys.

Explica la marca que, en 2022, les vendes de vehicles elèctrics Nissan s’hauran multiplicat per cinc. Així mateix, que, a la fi d’aquest any, ja suposaran més del doble de la mitjana del mercat.

Nissan és un dels líders mundials quant a tecnologies de vehicle elèctric per al mercat generalista. En conseqüència, aconseguir que Europa es passi al vehicle elèctric és un objectiu que ja té molt present.

Amb l’arribada del sistema e-POWER a Europa durant els dos pròxims anys, aconseguiran estendre els avantatges de la Mobilitat Intel·ligent Nissan a més clients.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací