Nissan e Easycharger mantenen l’impuls a la xarxa de càrrega ràpida i universal

495

Actualitat Diària

Com va quedar clar fa una parell de setmanes en l’III Webinar sobre Infraestructura organitzat per Nissan, la xarxa de càrrega és clau per a un major impuls del vehicle elèctric. Nissan i Easycahrger mantenen un fort impuls des de fa més d’un any amb continues instal·lacions i inauguracions d’estacions de càrrega ràpida en les principals vies d’Espanya, amb la finalitat de democratitzar la càrrega de manera que tots els usuaris d’un vehicle elèctric puguin fer rutes de llarga distància.

Avui són ja gairebé 20 estacions de càrrega ràpida que Nissan e Easycharger han instal·lat repartides per la major part de la geografia espanyola. Avui, només amb les estacions de Nissan e Easycharger ja és possible recórrer al complet en un Nissan LEAF o una eNV200 les Comunitats Autònomes de Castella i Lleó, Galícia, País Basc, Madrid i Catalunya i les províncies de Badajoz i València. Això suposa en números més de 200.000 quilòmetres quadrats, és a dir, més de la meitat del territori espanyol.

En aquesta nova estació trobarem 2 equips de 50 Kw de potència i 1 equip doble de 22 Kw de potència. El sistema de recàrrega ràpida que Nissan està desenvolupant en totes les seves estacions permet als usuaris recórrer uns 200 km amb tan sols 1h de recàrrega, la qual cosa és fonamental per als llargs recorreguts, i fan del vehicle elèctric una manera de transport eficient i sostenible. Aquesta nova estació de Lasarte a Guipúscoa està situada en un enclavament estratègic que permetria recórrer al complet la Comunitat Autònoma de País Basc.

Cada emplaçament de recàrrega s’ha dimensionat en escomesa i infraestructura per a poder subministrar fins a 400Kw de potència, per la qual cosa segons vagi creixent la necessitat de recàrrega, es podran instal·lar equips de càrrega ultraràpida de fins a 180kw de potència per punt de càrrega.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací