Nissan desplega un nou logotip en tota la seva xarxa de concessionaris europeus

445

Actualitat Diària

El concessionari Nissan Van Mossel d’Amsterdam és avui el primer a implantar el nou logotip de la marca per a tota la seva xarxa de concessionaris europeus. El disseny modern, pla i bidimensional d’aquest nou logotip transmet l’evolució contínua de Nissan cap a una innovadora marca de mobilitat del futur.

El primer model Nissan a incloure aquest logotip és el Ariya, llançat recentment. El Ariya suposa l’inici d’un nou capítol per a la marca i el seu futur elèctric, i és la plataforma perfecta per a aquest nou logotip; junts, demostren el compromís de l’empresa amb els seus clients, els seus empleats i la societat.

Els concessionaris continuen sent el centre del model comercial de Nissan i, durant l’actual pandèmia sanitària, la marca s’ha compromès a col·laborar amb la seva xarxa per a continuar oferint una experiència excepcional al client.

Bas Bijl, director comercial de Nissan Van Mossel, ha afirmat: «Si bé les sales d’exposició de tota Europa s’han vist desafiades pel coronavirus, el servei personal i la interacció que ofereixen els concessionaris són insubstituïbles. Aquest nou logotip simplement recorda als clients la millora constant que nosaltres, en col·laboració amb Nissan, ens comprometem a oferir-los als clients en qualsevol moment del seu procés de compra.»

El nou logotip redissenyat, que s’usarà tant dins com fora de les sales d’exposició, forma part d’aquesta nova experiència de compra. En col·laboració amb la nostra xarxa, hem treballat per a garantir que els nostres concessionaris representin el compromís continu de Nissan amb la innovació mitjançant un enfocament centrat en el client.

Jordi Vila, vicepresident de divisió d’Operacions de Màrqueting i Vendes de Nissan a Europa, ha declarat: «Hem observat un canvi accelerat en els consumidors que interactuen en les nostres plataformes en línia a causa de la COVID-19, però els concessionaris físics continuen sent un element fonamental per als nostres clients. Encara que l’augment de la digitalització ha fet possible que els consumidors comencin el seu viatge en Nissan de maneres noves i originals, les sales d’exposició són l’espai principal per a la interacció directa amb els nostres productes, tecnologies i serveis, per la qual cosa els concessionaris continuaran sent un punt d’ancoratge físic fonamental en la nostra estratègia de vendes. El canvi perfecte entre la participació en línia i la interacció amb el vehicle és fonamental per a la nostra nova experiència de venda Nissan, perquè volem trobar-nos amb els clients estiguin on estiguin.»

Aquesta nova experiència de compra també té com a objectiu recolzar la xarxa de concessionaris Nissan amb una inversió optimitzada i un concepte flexible adaptat a la ubicació de la sala d’exposició i el seu potencial comercial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací