Nissan convida a tothom a dibuixar i dissenyar cotxes

1066

Actualitat Diària

Tot comença amb una simple ratlla. Aquest és el missatge que vol transmetre l’equip de disseny global de Nissan per a connectar a una comunitat mundial de persones de totes les edats, amb talent, amb desig de ser artistes o dissenyadors, a través del nou projecte social #Drawdrawdraw.

Nissan ofereix 23 pàgines descargables (“23” el número emblemàtic del Motorsport de Nissan) per a acolorir, que inclouen alguns models «clàssics de culte» com el Nissan Figaro i el ChoiMobi, models Nissan més coneguts, models actuals i prototips.

Els dissenyadors de Nissan de tots els centres de disseny repartits pel món, han creat aquestes pàgines al llarg de les últimes setmanes, un període en el qual molta gent roman confinada a les seves cases a causa de la pandèmia global de coronavirus.

Alfonso Albaisa, vicepresident sènior de Disseny Global de Nissan, ha declarat: «En el nostre món, dibuixar, dibuixar i dibuixar és una de les millors maneres de fer realitat els meravellosos impulsos creatius que tenim al cap, especialment durant aquesta pandèmia mundial” i afegeix, “El nostre equip global de dissenyadors està aprofitant aquest temps per a prendre’s un respir, dibuixar i somiar de manera creativa. Estic segur que els seus millors treballs sorgiran dels reptes als quals ens enfrontem actualment. I per això precisament decidim brindar a tothom l’oportunitat d’expressar-se de manera creativa i compartir les seves creacions amb qui vagi a apreciar-les.»

Albaisa, presenta aquest projecte per mitjà d’un vídeo gravat des de la seva casa i amb la col·laboració dels seus dos fills petits, on ens mostra el que està dibuixant actualment i perquè. Els dissenyadors del seu equip compartiran nous vídeos durant les pròximes setmanes, relacionats amb la inspiració dels seus dissenys, la qual cosa estiguin dibuixant en aquest moment, com van arribar a convertir-se en dissenyadors de cotxes i oferiran consells dirigits a aquelles persones que vulguin entrar en aquest sector. Tots aquests vídeos els podem trobar en el canal de Youtube de Nissan.

Albaisa ha afegit: «La nostra inspiració per a aquest projecte prové de Giovanny Arrova, dissenyador de Nissan i el responsable creatiu del recentment presentat prototip Ariya. Li demanem consell a Gio per a explicar-li a la gent com convertir-se en dissenyador de cotxes, al que va respondre, de manera molt senzilla: dibuixa com un boig, Dibuixa, dibuixa, dibuixa.»

Nissan proposa a totes les persones que vulguin compartir els seus dissenys, que els etiquetin amb el #Drawdrawdraw i #Nissan, ja siguin dibuixos, esbossos en un tovalló o el llibre descargable per a acolorir, que Nissan comparteix amb aquest projecte. A més quan pugin els seus dissenys a les xarxes socials poden etiquetar també la comptes de Nissan @Nissan_ESP, @NissanMotor, (per a Twitter) o @Nissan (per a Instagram).

Albaisa ha comentat: «Estem impacients per celebrar la passió i la creativitat. Que ningú se sorprengui si un dissenyador de Nissan comenta els seus dibuixos i creacions.»

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací