Nissan continua trencant rècords i supera la venda de 2.000 vehicles elèctrics durant 2019

655

Actualitat Diària

El mercat espanyol manté el mes de novembre un ritme de creixement baix, caracteritzat novament pel descens del segment particular. En aquest context, hi ha dos segments que mantenen un fort creixement i serveixen de columna vertebral del mercat, els crossovers i els vehicles de tecnologia alternativa, entre ells els vehicles elèctrics.

En aquest sentit, Nissan mancant un mes perquè tanque el mercat ha superat ja les 2.000 unitats de vehicles elèctrics venuts a Espanya. Nissan lidera aquest mercat amb una quota del 19% i un total de 2.061 unitats amb un creixement acumulat del 47%, gràcies als seus dos vehicles elèctrics, el Nissan LEAF i la furgoneta “made in Spain” e-NV200.

D’altra banda, els crossovers segueixen a l’alça i ja suposen un 47% de les vendes totals del mercat espanyol, és a dir, pràcticament un de cada dos cotxes venut a Espanya és un crossover. Aquest segment creix un 6,5% en el que va d’any. Un mes més, Nissan, amb el Nissan Qashqai lidera el mercat dels crossovers i manté l’icònic model en el podi dels vehicles més venuts a Espanya per desé mes consecutiu. El mes de novembre, el Nissan Qashqai ha registrat un total de 2.187 unitats amb un creixement del 8,7%, és a dir, més de 6 punts que el mercat espanyol.

Quant a l’evolució de Nissan, cal destacar també, el comportament del Nissan Micra que ja el mes anterior va marcar el millor mes d’octubre per a aquest vehicle en la història, i que el mes de novembre ha registrat un total de 821 matriculacions el que suposa un creixement del 48%. El Nissan Micra acumula un total de 7.623 unitats, amb un creixement del 10% en un mercat que cau quasi un 6% en el que portem d’any.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací