Nissan, amb un market share del 4,4%, registra la seva millor quota de mercat des d’agost de 2018

756

Actualitat Diària

El mercat espanyol de turismes i crossovers ha registrat el mes de setembre una caiguda del 13,6%. En aquest context de caiguda generalitzada, ha destacat Nissan amb uns registres positius. Nissan ha aconseguit un total de 3.329 turismes i crossovers matriculats, la qual cosa representa un creixement del 1,1%. Si considerem el total de vehicles, Nissan ha finalitzat amb 3.734 matriculacions, un creixement del 3,5% i amb la millor quota de mercat des d’Agost de 2018, un 4,4% de market share.

L’estratègia comercial de Nissan manté el seu focus en la venda a particulars, i a pesar que aquest canal ha descendit un 11% en el mercat espanyol, Nissan ha totalitzat la seva millor quota en el segment particular des de març de 2018, amb un market share del 4,9. En xifres, en el canal particular Nissan ha matriculat un total de 1.949 unitats, la qual cosa representa un creixement del 16%, el major creixement entre les primeres quinze marques del mercat.

Qashqai lidera, X-Trail, Juke i LEAF creixen respecte al mateix mes de l’any anterior

Aquests bons resultats el mes de setembre estan basats en l’excel·lent comportament dels seus crossovers, on Qashqai ha estat una vegada més el crossover més venut en el mercat espanyol i el tercer model més venut en el total del mercat. Des de la seva arribada al mercat espanyol l’any 2007, aquest vehicle ha ostentat el lideratge del segment crossover. Avui dia, malgrat la competència de 52 models més d’altres marques, Nissan Qashqai manté un alt ritme en el mercat, deixant als seus competidors molt lluny.

D’altra banda, el Nissan Juke ha experimentat un creixement del 101%, amb un volum de 666 unitats, la qual cosa confirma la bona arrencada i el bon acolliment d’aquest model per part dels consumidors espanyols.

Nissan X-Trail, ha tingut una performance excel·lent amb un creixement del 30%, amb un total de 319 unitats. Un altre dels símbols de la nova tendència que marca la societat en compra de vehicles, com és la electromovilidad, el Nissan LEAF ha crescut en el mercat el mes de setembre un 13%.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací