Consum crea 36 llocs de treball amb l’obertura d’un nou supermercat a Albacete, el quint de l’any

561

Actualitat Diària

Consum ha creat 36 llocs de treball amb l’obertura d’un nou supermercat a Albacete, el quint que obri des de començament d’any. Els llocs de treball són, en la seua majoria, procedents de la localitat. Es tracta d’un supermercat ecoeficient, que consumix un 40% menys d’energia que un de convencional, i a més disposa del nou model de tenda, on preval l’experiència del client i la sostenibilitat, amb la simplificació dels mobles, la disposició dels productes, els colors i la il·luminació, per a facilitar la compra i que siga personalitzada, còmoda i àgil, donant un protagonisme especial als productes frescos.

El nou supermercat d’Albacete, situat al Paseo de la Cuba, núm. 18, és el quart establiment que la Cooperativa té a la localitat, però és el tercer que inaugura a Castella-la Manxa enguany. Amb esta tenda, Consum arriba als 12 supermercats propis a la província d’Albacete i als 57 a tot Castella-la Manxa, entre tendes pròpies i franquícies Charter.

El nou Consum d’Albacete, de 1.400 m2 de superfície, té un horari d’atenció al públic de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.30 hores. Disposa d’atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall, forn i la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma i Consum Kids. També disposa de compra a domicili i 16 places d’aparcament gratuït per a facilitar les compres. A més, te un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics.

Expansió de Consum a Castella-la Manxa

Consum va iniciar les obertures de 2020 amb un nou supermercat a Pedro Muñoz (Ciudad Real) a la fi de març, província on desembarcava per primera vegada en la seua història. Posteriorment, a la fi d’agost, va obrir una nova tenda a Mota del Cuervo (Conca). A més, la Cooperativa té previst obrir un altre supermercat més a Castella-la Manxa abans de finalitzar l’any, concretament a la localitat de Bolaños de Calatrava (Ciudad Real).

Nou model de tenda

S’han prioritzat les seccions de frescos, com a element diferenciador de Consum, donant més protagonisme a l’experiència del client, mitjançant una nova disposició del producte en una altura òptima. També s’ha millorat l’experiència, mitigant el so del paviment amb unes rajoles especials, i s’ha suprimit la major part dels cartells aeris, eliminant el “soroll visual” i buscant una informació més clara sobre el fons blanc del mobiliari, per a facilitar la comprensió del missatge. En l’ambientació predominen els tons clars i naturals, on el taronja corporatiu de Consum es manté de manera subtil, però no és el protagonista del supermercat.

Consum té previst implantar este nou model de tenda en totes les noves obertures que faça a partir d’ara, com també en les reformes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací