Nissan actualitza la seva emblemàtic Micra de cara a 2021

435

Actualitat Diària

Nissan actualitza la seva emblemàtic Micra, una renovació que marcarà el següent pas en l’evolució de l’aclamat cotxe urbà que va arribar a Europa fa 38 anys.

La renovada gamma per a 2021 simplifica l’oferta per al client perquè redueix la selecció a una nova estructura de cinc acabats, la qual cosa permetrà als clients triar i personalitzar fàcilment la seva Micra ideal.

Al costat dels ja coneguts Visia, Acenta i Tekna, Nissan presenta ara el nou N-Design i consolida com a acabat la versió especial N-Sport, que ha tingut el millor acolliment possible entre els clients més esportius de la gamma.

En tota la gamma, el Micra ofereix elements de disseny refinats i una atenció exquisida en tots els detalls. Els clients poden ara triar entre dos tipus de personalització exterior diferents, així com per fars LED de disseny millorat, la qual cosa aporta a la seva Micra un aspecte més elegant i atlètic.

Les noves llandes bi-to «Genki» de 16 polzades s’inclouen de sèrie en l’acabat Acenta, completant així el renovat disseny del Micra.

Ekaterina Apushkina, Directora General de Màrqueting de Cotxes Urbans de Nissan Europa, comenta: «Amb la renovada gamma per a 2021, hem polit aquells detalls que sabem que agraden a la gent del Micra. Hem facilitat que els clients trobin l’acabat ideal per a ells i després li afegeixin el seu propi estil mitjançant les opcions de personalització. Aprofitar l’èxit d’aquest model i escoltar als nostres clients, són els punts clau que ens permeten fer el millor Micra».

L’acabat N-Sport: per a un look més esportiu

Gràcies a l’èxit que ha collit entre els clients més esportius de la gamma Micra com a edició especial, el N-Sport es consolida ara en la gamma com un grau més al qual els clients podran optar sense cap limitació. Ha estat dissenyat des de zero per a resultar espectacular. En l’exterior, els embellidors de la part davantera, posterior i lateral en negre brillant, al costat dels nous retrovisors en negre, complementen a la perfecció les llandes d’aliatge personalitzades de 17 polzades. En l’acabat N-Sport, les llums antiboira i els fars davanters són de tipus full-LED de sèrie.

El caràcter esportiu del N-Sport també queda patent a l’interior, perquè el conductor i els ocupants són l’element central del disseny. Els seients amb insercions de Alcantara® i el quadre de comandament a joc li aporten un acabat d’alta qualitat. Els seients de disseny ergonòmic ofereixen un millor suport i redueixen la fatiga del conductor en viatges llargs.

El grau N-Design: personalització assequible

L’acabat N-Design respon als desitjos dels clients d’expressar el seu caràcter i estil individual. Per a l’exterior, els clients poden optar per personalitzar els embellidors posteriors, davanters i laterals, així com els retrovisors, en negre brillant o cromat. Aquesta opció de personalització s’inclou de sèrie per a aquest nivell, igual que les noves i atractives llandes d’aliatge de 16 polzades.

A l’interior, l’acabat N-Design compta amb moderns seients de tela negra amb detalls en gris i un panell frontal, consola central i motllures de portes amb aparença de cuir. Els clients també poden triar l’interior cridaner i emocionant de color Energy Orange, i adquirir gran varietat d’accessoris del mateix color per a aconseguir una personalització total.

L’opció Tekna: tecnologia avançada

L’acabat Tekna està replet de la tecnologia més avançada per a la conducció i l’entreteniment pròpia de la Mobilitat Intel·ligent Nissan: la visió de Nissan d’un futur més emocionant i connectat a través de la innovació tecnològica.

El popular sistema de càmera intel·ligent de visió 360°, que ajuda els conductors a gestionar de manera segura i senzilla l’aparcament en situacions difícils, inclou el sistema de detecció d’objectes en moviment i el control d’angle mort, de sèrie i exclusiu del nivell Tekna.

Per als amants de la música, l’acabat Tekna també incorpora de sèrie el sistema de so Bose Personal, que ofereix un so envolupant i d’alta qualitat (opcional per a N-Design i N-Sport).

El sistema d’informació i entreteniment NissanConnect amb navegació TomTom està disponible com a opció en tots els graus a partir del Acenta.

Apple CarPlay amb reconeixement de veu Siri i Android Acte amb Google Assistant estan disponibles a partir de l’acabat Acenta i inclouen tota una sèrie de funcions addicionals d’entreteniment.

Motor millorat, dinàmic i eficient que compleix la normativa Euro 6d

El motor turboalimentado de 1,0 litres millorat del Micra ofereix una experiència de conducció dinàmica i eficient. Aquest motor compleix amb la norma Euro 6d, ja que ofereix una major eficiència de combustible i genera menys emissions contaminants. La corba de parell millorada ofereix un major rendiment a menys revolucions, brindant així una conducció més suau, amb menys canvis de marxa, la qual cosa resulta perfecte per a circular per les ciutats, i ofereix una experiència més agradable i eficient.

Tecnologia de seguretat avançada

A partir del nivell Visia, el Micra està equipat amb tecnologies de seguretat essencials, que inclouen l’assistència a l’arrencada en arracada, el Control Intel·ligent de calçada i el Control Intel·ligent de traçada per a una millor conducció en condicions difícils.

El Pack Seguretat inclou encara més tecnologies avançades i des de l’acabat Acenta inclou l’Assistent de llums llargues, el Control intel·ligent de canvi de carril, el reconeixement de senyals de trànsit i el sistema intel·ligent anti-col·lisió frontal amb reconeixement de vianants.

El Nissan Micra està dissenyat amb l’exigent nivell d’especificacions que es requereixen en el mercat europeu i prova d’això és l’èxit de fabricació i vendes. Des del llançament en 2017 de la seva versió actual, ja s’han venut més de 230.000 Micra en 34 països europeus, 25.000 dels quals a Espanya.

Christian Costaganna, Director de Vendes de Nissan Ibèria comenta, “el Micra és l’aposta ferma de Nissan en el segment dels utilitaris. Amb 38 anys de vida, el model es consolida cada vegada més com un dels favorits dels clients particulars a Espanya, amb una quota en el segment que va aconseguir el 4% en 2019. El nou Micra MY21 de ben segur contribuirà a reforçar aquesta presència amb motors més eficients i les màximes possibilitats de personalització i estil per als nostres clients.”

El Micra 2021 estarà en els concessionaris de la marca el mes de desembre de 2020, amb un preu a partir de 11.700€.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací