Navarro aborda amb la Plataforma del Llaurador noves línies de dinamització de l’agricultura

639

El regidor de Transició Ecològica es reuneix amb l’alcalde de Nules, David García, i l’edil d’Agricultura, Cèsar Estanyol

Actualitat Diària

El regidor de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, s’ha reunit aquest dimarts amb l’alcalde de Nules, David García, i el regidor d’Agricultura de la localitat per a abordar noves fórmules de dinamització de l’agricultura en el marc de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador.

Navarro subratlla que l’Ajuntament de Castelló està adherit a la Plataforma des que es va crear en 2017 per a reivindicar solucions per al sector agrícola. En aquest col·lectiu formen part les poblacions citrícoles de les Plana Baixa i Alta així com agents del sector, com a organitzacions agràries, sindicats de regs i cooperatives.

El regidor de Transició Ecològica ha mantingut una trobada amb el primer edil de Nules i el regidor d’Agricultura per a analitzar la situació de la Plataforma. Ha reiterat el seu suport a la mateixa i ha defensat la necessitat d’impulsar en l’agricultura noves vies de producció enfocades a canals curts de comercialització i proximitat.

Navarro ha destacat que des del seu departament ja es promouen diverses accions per a ajudar als agricultors amb vies complementàries de producció vinculades a l’ecologia. Sobre aquest tema, l’Ajuntament ha pressupostat enguany ajudes per a l’economia verda i per a finançar el certificat ecològic. També subvencionarà l’IBI rústic en les finques en actiu i activarà camps abandonats amb fórmules agroecològiques a través del Parc Agrari.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací