Castelló i la Plataforma del Llaurador uneixen sinergies per tal d’estudiar noves línies de dinamització de l’agricultura

558

Actualitat Diària

El regidor de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, s’ha reunit aquest dimarts amb l’alcalde de Nules, David García, i el regidor d’Agricultura de la localitat per a abordar noves fórmules de dinamització de l’agricultura en el marc de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador.

Navarro subratlla que l’Ajuntament de Castelló està adherit a la Plataforma des que es va crear en 2017 per a reivindicar solucions per al sector agrícola. En aquest col·lectiu formen part les poblacions citrícoles de les Plana Baixa i Alta així com agents del sector, com a organitzacions agràries, sindicats de regs i cooperatives.

El regidor de Transició Ecològica ha mantingut una trobada amb el primer edil de Nules i el regidor d’Agricultura per a analitzar la situació de la Plataforma. Ha reiterat el seu suport a la mateixa i ha defensat la necessitat d’impulsar en l’agricultura noves vies de producció enfocades a canals curts de comercialització i proximitat.

Navarro ha destacat que des del seu departament ja es promouen diverses accions per a ajudar als agricultors amb vies complementàries de producció vinculades a l’ecologia. Sobre aquest tema, l’Ajuntament ha pressupostat enguany ajudes per a l’economia verda i per a finançar el certificat ecològic. També subvencionarà l’IBI rústic en les finques en actiu i activarà camps abandonats amb fórmules agroecològiques a través del Parc Agrari.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací