Muñoz (PSPV) demana a Bonig (PP) que deixe “de fer demagògia amb els sous públics”

451

Actualitat Diària

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha considerat avui que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, “hauria de sortir a explicar a la ciutadania valenciana quin és el seu salari i explicar per què fa demagògia amb els sous públics quan ella cobra un sou de més de 78.000 euros anuals sense tenir cap responsabilitat de govern”. Així ho ha manifestat Muñoz en referència a les informacions que han aparegut en els mitjans de comunicació aquest diumenge sobre el salari de la líder popular, a qui ha demanat “que abandoni el discurs hipòcrita i populista i posi ordre en els salaris del seu propi partit abans de criticar les retribucions dels càrrecs del Consell”.

“Isabel Bonig cobra 78.647 euros anuals, una nòmina superior a la d’un president autonòmic i a la de consellers del govern valencià”, ha explicat el també portaveu d’Hisenda del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, que ha denunciat que “la portaveu popular s’apunti al discurs trumpista que només tracta d’arrasar amb tot donant-li l’esquena als fets”. “I els fets són que la líder del PP, que no té responsabilitat de govern alguna, percep un salari major que aquells que critica”, ha afegit. Per això, José Muñoz s’ha preguntat “per què Bonig es dedica a donar lliçons des del cinisme més absolut en comptes de dirigir les seves crítiques als salaris dels membres del seu propi partit, que en alguns casos superen als que reben els caps de govern autonòmics”

“No acceptarem cap lliçó del mateix PP que ha permès que, no sols el seu líder, sinó fins a l’assessor del president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, coure més que un conseller valencià, i que té de model el salari de 103.000 euros a l’any d’Ayuso”, ha assegurat Muñoz. “El model del Consell de Ximo Puig és el d’una administració eficient, allunyada dels fastos del PP que, només a Madrid té més del doble d’assessors que la Generalitat, que cobren fins i tot més que el president Ximo Puig”, ha conclòs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací