Els municipis turístics de la Comunitat disposaran d’una línia urgent d’ajudes per a dinamitzar el sector

631
La Generalitat també aprova la campanya promocional per a la difusió publicitària de la destinació de cara a la campanya marcada pel coronavirus

Actualitat Diària

El Consell, reunit en sessió plenària, ha aprovat declarar la urgència en la tramitació del projecte de decret del Consell, pel qual es regula la línia específica del Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, s’ha aprovat la urgència en la tramitació del decret mitjançant el qual es pretén regular una línia específica del Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics de la Comunitat Valenciana per a pal·liar els efectes econòmics i socials de la crisi sanitària generada per la COVID-19 en el sector turístic de la Comunitat Valenciana, especialment en les destinacions locals.

Així, una vegada estiga aprovat el decret, els municipis turístics de la Comunitat Valenciana podran disposar d’una dotació extraordinària al més prompte possible, que els permeta desenvolupar, en la mesura i forma que consideren, accions que conduïsquen al suport dels agents turístics que, en general, operen en aqueixa destinació.

Cal assenyalar que el tancament dels mercats emissors, tant de la pròpia Comunitat Valenciana com nacional i els mercats internacionals i la previsible gradual obertura quan finalitze l’estat d’alarma, fa necessari que es realitzen accions urgents de promoció i d’incentivació de la demanda de les zones més pròximes a les més allunyades.

A més, davant la nova situació, els municipis turístics hauran d’implementar mesures de seguretat per la COVID-19 en llocs públics d’ús habitual per part dels turistes que requeriran inversions, que es podran atendre amb la línia específica del Fons de Coperación Municipal per a municipis turístics.

Campanya promocional de la destinació

A més, el Consell ha autoritzat la contractació, per part de Turisme Comunitat Valenciana, de la planificació i compra de mitjans per a una campanya de publicitat per a la difusió de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en 2020 i 2021.

La campanya de publicitat de l’oferta turística pretén comunicar al públic una imatge atractiva i dinàmica de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu últim de consolidar-la com la destinació triada per a les diferents formes vacacionals del turista en l’actualitat.

Una vegada finalitzat el període d’execució de l’última campanya, és necessari realitzar una nova campanya que contribuïsca a mantindre la presència en els mitjans de comunicació i suports publicitaris (televisió, premsa, digital, exterior i cinema) de l’oferta de productes i destinacions de la Comunitat Valenciana.

Per això, el Consell ha autoritzat la contractació de la planificació i compra de mitjans per a la campanya publicitària de l’oferta turística per a 2020 i 2021.

Cal assenyalar que l’import màxim del contracte, sense incloure les possibles pròrrogues, ascendeix a 5.000.000 d’euros, que haurà d’incrementar-se amb el 21% d’IVA.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací