Morella comença la cursa en xarxes socials per acollir les campanades de Cap d’Any de Telecinco i Ferrero Rocher

709

Actualitat Diària

Morella convida a la participació ciutadana en la campanya 30 años de luz juntos de Ferrero Rocher en la qual participa amb el hashtag #VotaMorella i aconseguir ser la seu de les campanades de Cap d’Any de Telecinco. D’aquesta manera, es busca una major difusió de la candidatura de Morella amb la implicació de morellanes, morellans i visitants i la seua estima per la ciutat.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha “animat a tots i totes a participar en aquesta campanya i votar per Morella per a celebrar la Festa de la llum de Ferrero Rocher el 21 de desembre i les campanades de Cap d’Any de Telecinco”. També ha comentat que “amb el hashtag #VotaMorella pretenem que el missatge arribe a més gent i que participe tot el poble de manera activa”. L’edil ha recordat “que és una promoció molt important per a la ciutat i que entre totes i tots podrem aconseguir-ho i celebrar-ho amb una gran festa”. Rhamsés ha explicat que “l’inici de la campanya a través de les xarxes oficials de l’ajuntament i Morella Turística han sigut un èxit i cal continuar amb els vots, ja que queda molt de temps fins al nou de desembre”.

Cal recordar que Morella competeix amb Valderrobres, Rubielos de Mora, Guadalupe i Puebla de Sanabria en aquesta primera fase de la competició que s’allarga fins al 9 de desembre. Els dos pobles amb més vots passaran a la final, en la qual s’obrirà una nova votació fins al 15 de desembre, la qual decidirà el municipi guanyador. Rhamsés ha aprofitat per a “desitjar sort a la resta de municipis que participen en aquesta campanya de Ferrero Rocher, ja que és una molt bona oportunitat de promoció”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací