Moncofa reobrirá els mercats del dijous i dissabte respetant les mesures de seguretat i sanitat

640

L’Ajuntament repartirà mascaretes, pantalles de protecció facial, guants i gels hidroalcohòlics per a les parades

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Moncofa reforç durant esta setmana totel dispositiu de prevenció de contagi del Covid-19 davant de la reobertura el pròxim dijous dia 30 del mercat en el municipi. L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, s’ha reunit hui amb els representants del mercat a través de videoconferència pera informar-los de les mesures de prevenció que prendrà el consistori per tal de garantir la màxima seguretat per als ciutadans i venedors.

El primer regidor ha assegurat que “desde l’Ajuntament repartirem mascaretes, pantalles de protecció facial, guants i gels hidroalcohòlics per a les parades del mercat. Hi ha molt bona disposició entre tots de seguir les recomanacions de seguretat perquè la reobertura del mercat siga totalment segura i segons les condicions exigides per la llei. La comunicació entre tots està sent fluïda a fi que dijous transcórrega tot amb total normalitat, els veïns puguen comprar en les parades, els venedors puguen seguir la seua activitat, i disposarem dels recursos necessaris perquè així siga”.
`

És per això que l’alcalde ha comentat que també “hi haurà efectius de la policia local i protecció civil pera ajudar a garantir el compliment de totes les normes i el correcte funcionament d’este recinte”.

Alós Valls ha recordat amés a més que “por part del’Ajuntament estem destinant tots els recursos a previndre al màxim i a reconstruir econòmicament i socialment Moncofa pensant ja no solament en el dia de hui sinó en el millor demà pera tots”.

Cal assenyalar que l’Ajuntament de Moncofa també prevé reobrir amés el mercat del districte marítim de Moncofa dissabte.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací