Finalitza a Moncofa l’ampliació del CEIP Avel·lí Corma amb una inversió de 124.123 euros

927

Les obres han consistit en la construcció de dos aules de primària i dos magatzems baix el porxo existent en la partest de l´edifici

Actualitat Diària

Les tan esperades obres d´ampliació del col•legi Avel•lí Corma, amb dos aules de primària i dos magatzems, voran la llum este setembre. Les obres han consistit en la construcció de dos aules de primària i dos magatzems baix el porxo existent en la partest de l´edifici. Tant les aules com els magatzems donen directament a l´espai exterior, amb il•luminació natural i seguint la mateixa tipología que l´edifici existent. L´accés a les aules noves serà a través del passadís existent en la planta baixa.

L´Ajuntament va realizar el projecte en gener del 2018 amb la promesa de que les obres estarien acabades per al curs 2018/19, finalment l’obra es va retrassar i ha finalitzat este mes d’agost. Les obres han sigut portades a terme per part de Conselleria i han estat valorades en 124.123,22€.

Segons paraules de la regidora d´Educació Ana Gracia, “Finalment hem donat resposta a una necessitat urgent que tenia la nostra población. Tant l´equip directiu, docent i l´Ajuntament estem molt contents de que a la fi s´hagen acabat estes obres tan necessàries per al centre.”

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací