Moncofa instal·larà tres punts violeta durant la celebració de les festes de Sant Antoni

1154

Actualitat Diària

Les festes de Sant Antoni de Moncofa comptaran amb tres Punts Violeta. El primer Punt se situarà al parc del Esports durant el sopar de penyes del dia 28 de setembre, el segon Punt estarà el 4 d´octubre, dia del pregó i començament de festes, a la plaça Constitució i el tercer Punt s’instal•larà el diumenge 6 d´octubre, dia de les paelles, al carrer Sant Pasqual.Gràcies a la col•laboració de la Regidoria d´Igualtat, la Regidoria de Festes, la Comissió 2019 i l’Associació de Dones Carmen de Burgos de Moncofa, es podrà portar endavant esta campanya.

L´objectiu és previndre i conscienciar a totes les persones contra les agressions masclistes i ser el punt de referència en el cas que es produïsquen. En l´estand es repartiran polseres i fullets informatius, a més a més de la labor de prevenció, conscienciació i intervenció si es produeix una agressió masclista.

La regidora d´Igualtat, Ana Gracia, indica que “l´any passat ja hi va haver una iniciativa relacionada amb este tema jaque en tots els cadafals i en els casals hi havia un decàleg de normes de comportament davant d’agressions.Enguany hem anat un pas més enllà i instal•larem 3 Punts Violeta i el que hem de recordar és que primer de tot “preguntarem a la víctima si vol acudir-hi”.

Tot el personal voluntari i professional (psicòloga o integradora social)que estarà en les carpes sap perfectament el protocol que cal seguir davant d’una agressió.Tant la Policia Local com la Guàrdia Civil seran coneixedores d´estos punts.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací