Moncofa ha reforçat els Serveis Socials per a garantir el benestar dels col·lectius més vulnerables

763

El servei d´alimentació i medicaments a domicili, els programes de Menjar a Casa i el SAD de dependència, estan actius

Actualitat Diària

Moncofa ha reforçat les iniciatives de Serveis Socials durant la crisi sanitària provocada pel coronavirus prestant especial atenció als col·lectius més vulnerables. Així, l’Ajuntament està prestant els serveis d’alimentació i medicaments a domicili per a persones majors que visquen soles, persones vulnerables o persones amb mobilitat reduïda, que necessiten realitzar trasllats de primera necessitat en el període que dure l’estat d’alarma. És per això que la regidoria de Benestar Social insta que es telefone al 717 796 530 2229 per a garantir que els serveis a domicili continuen arribant a aquelles persones que ho necessiten.

Cal destacar a més que el SAD de dependència municipal i el servei de Menjar a Casa es troben actius per a totes les persones inscrites. No obstant això, l’Ajuntament l’ha ampliat a totes les persones que el necessiten en aquesta situació d’emergència sanitària i social.

La regidora de Serveis Socials, Mª Teresa Alemany, ha destacat “la gran labor que estan fent en el nostre municipi els efectius de Protecció Civil, Policia Municipal, Guàrdia Civil, treballadores familiars, treballadores socials, Brigada Municipal i servei de neteja davant l’epidèmia mundial que estem travessant”.

En este sentit, ha traslladat “a tots els veïns i veïnes de Moncofa que cal complir les normes i quedar-se a casa; junts ho aconseguirem i vencerem el COVID-19.

Tots els recursos activats per a fer front al coronavirus

L’Ajuntament de Moncofa ha implantat un ampli paquet de mesures especials per a reduir en la mesura que siga possible l’expansió del COVID19 i garantir la millor prestació de serveis als seus veïns. Aquestes iniciatives abasten a diferents àmbits de les seues competències, des del teletreball per als funcionaris, a la compra i lliurament a domicili de productes de primera necessitat per als col·lectius més vulnerables al pagament de proveïdors.

Així, l’Ajuntament de Moncofa ha implantat un ampli dispositiu de teletreball per al seu personal, manté reforçats els serveis de Policia, el Servei d’Atenció Domiciliària, els Serveis Socials i l’atenció al públic via telefònica en el 964 580 421 2201 de 10.00 a 13.00 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací