L’Ajuntament de Vila-real ret honors a Ainara Moreno, guanyadora del títol Miss Espanya Plus Size 2018

972

Actualitat Diària

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha rebut la vila-realenca Ainara Moreno, guanyadora del títol Miss Espanya Plus Size, en el certamen de bellesa Royal Spain celebrat a Madrid el passat mes de juliol. Benlloch ha felicitat la jove i ha destacat la necessitat de trencar amb els cànons actuals de bellesa, per aconseguir “les mateixes oportunitats per a tots, tant en allò personal com en allò laboral, més enllà de la forma o de l’aspecte físic de cadascú”.

El concurs de bellesa va enfrontar 50 persones en diferents categories; Ainara Moreno va aconseguir el títol després de competir amb altres 15 dones. A més de la corona i la banda, el premi consisteix en un ‘book’ fotogràfic professional a Madrid i comporta un contracte d’exclusivitat de tres anys amb l’agència Plus Size Model.

Ainara Moreno, que treballa com a administrativa en Gruas Tomás, explica que ha perdut prop de 70 quilos en els últims quatre anys. “Ara ha arribat a un moment en el qual em sent a gust amb mi mateixa i em vull com sóc”, explica. Abans de proclamar-se Miss Espanya Plus Size, la jove vila-realenca es va presentar a diverses proves de talles grans a Barcelona, en les quals va ser rebutjada. No obstant açò, animada pels seus seguidors en Instagram (@curvy_4o), Ainara Moreno va decidir presentar-se al certamen nacional, que va guanyar. Amb el premi, la jove vila-realenca aspira a contribuir a la normalització del fet de tenir sobrepès i acceptar-lo per a poder tenir una autoestima alta i ser feliç.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací