L’Ajuntament guarda silenci per a conmemorar la mort de Maria del Carmen Bernad, Filla Adoptiva de Borriana

691

El Ple ha aprovat classificar les empreses presentades per a la contractació del servei de neteja de col·legis públics i altres dependències municipals

Actualitat Diària

La corporació municipal de l’Ajuntament de Borriana ha guardat aquest matí, abans de començar la sessió plenària extraordinària, un minut de silenci en memòria de Maria del Carmen Bernad Muñoz, Filla Adoptiva de la ciutat, que va morir el passat dia 5 d’agost.

L’alcaldessa, abans de donar inici a la sessió, ha sol·licitat als membres de la corporació un minut de silenci com a mostra de respecte i homenatge de la ciutat a la seua única Filla Adoptiva, “per tot el que ha representat i continuarà representant per a Borriana”.

Maria del Carmen Bernad, nascuda a Ambers, Bèlgica, i filla de borrianencs, va ser nomenada Filla Adoptiva de Borriana en el Ple municipal del 7 de febrer de 1984 per unanimitat de tots els grups municipals. Un reconeixement atorgat per la seua labor de promoció econòmica i de les tradicions borrianenques als Països Baixos. Vinculada des de molt jove a Borriana, va ser Reina Fallera de la ciutat en 1954, davant les dificultats econòmiques que va patir el municipi i que feien perillar les festes falleres d’aquell any, el de la gran gelada.

L’alcaldessa de Borriana, després de rebre la notícia del decés la setmana passada, va traslladar el seu condol a familiars i amistats en el seu nom i en el de tota la corporació municipal.

Després del minut de silenci, s’ha iniciat el Ple extraordinari que, amb un únic punt en l’ordre del dia, ha aprovat classificar les empreses presentades en el procediment per a la contractació del servei de neteja de col·legis públics i altres dependències municipals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací