Mercadona té previst comprar més de 1.500 tones de Granada Origen Espanya

454

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, té previst comprar més de 1.500 tones de Granada Origen Espanya en aquesta temporada dins de la seva aposta pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat.

Els clients)disposen ara en tota la cadena de la varietat Mollar, de sabor més dolç i amb llavors de color vermell intens. La companyia col·labora amb els proveïdors alacantins Cambayas (Elx), Fruites i Hortalisses Mas Serrano (Elx), Alcudia (Elx), Plusfruit (Oriola) i Albafruits,Coop. V. (Albatera), que assorteixen d’aquesta fruita procedent de les seves localitats d’origen i d’altres municipis de les comarques alacantines de la Vega Baixa i el Baix Vinalopó a tota la cadena.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dóna suport a la iniciativa del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació “Fruites i Verdures de temporada”. Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s’emmarca en la Llei de Mesures per a Millorar el Funcionament de la Cadena Alimentària i està impulsat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací