Mercadona i ONCE es comprometen a treballar conjuntament per a millorar la inclusió laboral de les persones amb discapacitat.

771

Actualitat Diària

Fundació ONCE i Mercadona han signat un conveni de col·laboració pel qual es comprometen a treballar conjuntament per a millorar la inclusió laboral de les persones amb discapacitat.

L’acord el van signar Alberto Durán, vicepresident executiu de Fundació ONCE, i José Elías Portalés, director de contractació de RH de Mercadona. A l’acte també va assistir Fernando Riaño, Director de Relacions Institucionals i Responsabilitat Social del Grup Social ONCE.

Per a Alberto Durán, la signatura d’aquest conveni suposa una gran oportunitat per a les persones amb discapacitat. “Des de Fundació ONCE entenem que solament des de les aliances podem avançar en la igualtat de drets, en la integració laboral i l’eliminació de barreres tal com ens va donar el mandat el nostre fundador fa més de trenta anys”, va afirmar. I va prosseguir: “Ens sentim orgullosos de poder col·laborar amb una organització tan innovadora com Mercadona, perquè estic segur que el nostre treball donarà importants fruits”.

Per part seua, José Elías Portalés va assegurar que “aquesta aliança entre Mercadona i Fundació ONCE crearà grans oportunitats i sinergies entre les dues organitzacions. En Mercadona tenim un model de gestió en el qual les persones ocupen un paper central en les nostres decisions. El nostre compromís amb la integració, la igualtat i l’accessibilitat de les persones amb discapacitat eixirà reforçat amb la signatura d’aquest conveni”.

D’acord amb el document, les dues entitats duran a terme accions conjuntes en matèria d’ocupació, accessibilitat universal i disseny destinades a millorar la qualitat de vida dels treballadors amb discapacitat.

El conveni té caràcter anual i es renovarà de manera automàtica fins a un màxim de cinc anys.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací