Els lliuraments del Nissan GT-R50 by Italdesign començaran a la fi de 2020

759

Actualitat Diària

La primera unitat de producció del Nissan GT-R50 by Italdesign s’exhibirà durant el Saló de l’Automòbil de Ginebra* que tindrà lloc al març, abans de l’inici dels lliuraments d’aquesta edició limitada a la fi de 2020.

Fins que arribe el Saló, els afeccionats poden contemplar el prototip en diverses ubicacions repartides per tot el Japó, incloent el Festival NISMO 2019 que tindrà lloc aquest diumenge.

La demanda de la versió de producció d’aquest model ha sigut elevada per part dels clients, amb el que ja s’han realitzat diversos depòsits. Els clients de tot el món ja estan en procés de triar les especificacions personals per al seu vehicle. Aquesta oferta convertirà a aquest cotxe d’edició limitada, del qual només es fabricaran 50 unitats, en un producte encara més atractiu per als col·leccionistes. Encara hi ha diverses places de reserva disponibles per als models restants.

Bob Leishey, director del programa global de cotxes esportius de Nissan, ha comentat: «Els nostres clients han gaudit de l’experiència personalitzada que ofereix Italdesign, que compta amb una llarga tradició en el sector exclusiu dels vehicles personalitzats d’alt rendiment i poc comuns. La seua experiència amb el GT-R50 ha resultat increïble i puc dir de primera mà que cada cotxe serà una obra mestra per dret propi.»

Alfonso Albaisa, vicepresident sènior de Disseny global de Nissan, ha declarat: «Els dissenyadors somien amb crear a partir d’un llenç en blanc, però en el cas del GT-R, es tracta d’un llenç esculpit per una història d’aventures, un cor impulsat per NISMO i una ànima que reflecteix 50 anys de somnis d’enginyers, dissenyadors, artesans, desenvolupadors, pilots i líders. El millor del Japó i d’Itàlia combinat amb l’ajuda dels nostres estudis de Califòrnia i Londres, que estan creant sobre el millor llenç que qualsevol dissenyador poguera desitjar.»

Prèvia certificació i homologació en tots els mercats més importants, els clients es podran posar al volant del seu Nissan GT-R50 by Italdesign entre finals de 2020 i finals de 2021. El cor del GT-R50 by Italdesign és un motor V6 biturbo de 3,8 litres fabricat a mà que genera una potència de 720 CV i ha sigut preparat per NISMO.

Nissan ha col·laborat amb Italdesign, la seu del qual es troba a Torí, Itàlia, per a crear aquest model basat en el Nissan GT-R NISMO més recent, en commemoració del 50é aniversari del GT-R en 2019 i de Italdesign, en 2018.

El prototip, que va debutar al juny de 2018, s’exhibirà durant el Festival NISMO d’enguany, que té lloc en el Circuit Fuji el 8 de desembre. Després d’aquesta cita, el model s’exhibirà en el Nissan Crossing del districte de Ginza, a Tòquio, durant el mes de desembre, així com en el Saló de l’Automòbil de Tòquio al gener.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací