Mercadona compa 1.500 tones de xirimoies d’orige espanyol, un 25% que en 2019

564

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, compra més de 1.500 tones de Xirimoies Origen Espanya de la varietat Fi de Jete per a la temporada 2020, que va de setembre a desembre. Això suposa un augment del 25% respecte a 2019 i està en línia amb l’aposta de la companyia pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat.

La xirimoia és rica en aigua, vitamina C i potassi. Té un baix nivell de greixos i proteïnes, a més d’un alt nivell de glucosa i fructosa. Encara que s’utilitza per a postres com mousse, gelat o batuts, també es pot consumir directament amb cullera.

Aquesta fruita està disponible a les botigues on hi ha hàbit de consum, situades principalment a Castella i Lleó, Madrid, Castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, Extremadura, Múrcia, Andalusia, Balears i Portugal, i prové de camps de Granada, amb la col·laboració dels proveïdors andalusos Fruites Rafael Manzano (Granada), Fruites H. Fajardo, (Molvízar, Granada), Alhóndiga la Unió (El Ejido, Almeria) i Fruites Els Cursos (Almuñécar, Granada)

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací