Eurocaja Rural obre una nova oficia a Alacant i segueix amb la seua expansió a la Comunitat Valenciana

453

Actualitat Diària

Eurocaja Rural continua reforçant la seva presència en el Llevant espanyol amb l’obertura d’una nova oficina en el municipi de Sant Joan d’Alacant, localitat integrada en l’àrea metropolitana d’Alacant-Elx i que compta amb una població de 24.000 habitants.

Amb aquesta obertura, l’entitat financera pretén acostar el seu model de banca tradicional, oferir l’atenció professional i personalitzada que li caracteritza i proporcionar el servei i suport financer a aquesta localitat, generant ocupació, riquesa i activitat econòmica en la zona.

L’oficina, que compta amb els últims avanços tecnològics i caixer automàtic 24/7, està situada en la Plaça de la Constitució, 6, situada en el centre del municipi, amb connexió directa a les principals vies de comunicació amb la Platja de Sant Joan i el centre d’Alacant. Amb horari d’atenció al públic de 9.00 a 14.00 hores, al capdavant de la mateixa es troba l’assessora financera Eugenia Santamaria Cortés.

Si bé la principal activitat econòmica del municipi ha estat originalment vinculada al sector primari, actualment el sector terciari ha anat guanyant pes en presentar una important xarxa de centres comercials i d’oci. En la localitat es troba el Campus de Ciències de la Salut de la Universitat Miguel Hernández i l’Hospital Universitari Sant Joan d’Alacant, un dels més importants de la província.

Eurocaja Rural compta ja amb dinou oficines a Alacant, catorze a València i una a Castelló des de la seva implantació en la zona a la fi de 2017, impulsant els seus plans de desenvolupament i creixement, lluitant contra l’exclusió financera i enfortint la seva activitat, fins i tot en aquests moments de recessió gràcies a la seva solvència, solidesa i forts fonaments.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací