Mazón: “Veig tan preocupat al PSPV que ha posat a Manolo Mata a la vora de la dimissió”

480

Actualitat Diària

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat que “molt preocupats han d’estar en el PSPV per a posar i exposar a la vora de la dimissió a Manolo Mata, el seu portaveu en Les Corts”. El dirigent popular s’ha expressat en aquests termes davant les informacions aparegudes en les quals el Síndic del Grup Popular socialista s’ha convertit en codefensor del capitost de la trama Assut, que investiga la possible i suposat finançament irregular del PSPV.

En aquest sentit, Mazón ha assegurat que li agradaria “tenir tota la informació que de manera privilegiada té Manolo Mata sobre aquesta qüestió. Jo no m’he personat en cap presó per a tenir informació privilegiada, ell sembla que sí”.

“M’imagino que abans o després premiaran a Manolo Mata per un dels favors més importants que li ha fet al partit socialista en aquests moments tan complicats per a ells”, ha manifestat el president del PPCV.

Mazón s’ha referit també a l’anomenada cimera del Mediterrani que s’està celebrant aquests dies a Balears. El líder del PPCV ha afirmat que li crida l’atenció que es digui així “quan no estan participant totes les comunitats del mediterrani”. Sobre aquest tema, ha recordat que a més “tenim assignatures pendents comunes molt importants que defensar conjuntament amb altres regions del mediterrani”.

I, en aquest sentit ha recordat que ha hagut de ser el President d’Andalusia, Juanma Moreno, el que ha proposat a Ximo Puig defensar de manera conjunta el finançament que mereixem “i encara Puig no ha tingut temps per a veure’s amb ell”. “El Partit Popular és conscient de la importància d’aquesta qüestió i per això sí ens hem reunit amb Moreno”, ha assenyalat.

Carlos Mazón també ha posat l’accent que en un altre assumpte primordial per a la Comunitat Valenciana com és l’aigua “ha hagut de ser el President de Múrcia el que li plantegi a Ximo Puig un front comú per a la defensa dels interessos dels nostres regants”. “Puig no ha anat a aquesta trobada, no ha atès la seva crida, sinó que a més ha qualificat aquesta trobada de l’aigua que necessita la nostra terra com un akelarre”, ha sentenciat.

Carlos Mazón ha afirmat que “està molt bé estrènyer llaços amb Balears perquè hi ha fluxos comercials i fluxos marítims que cal reforçar-los i estic d’acord, però no se li pot dir cim del mediterrani quan unes altres CCAA del mediterrani estan cridades a ser sòcies, aliades i germanes nostres i s’està rebutjant i dilatant aquesta trobada”.

El President del PPCV ha assegurat que aquest cim “imagino que tindrà a veure amb aquesta Commonwealth que propugna el President de la Generalitat, que no deixa de fer passos a favor d’un sistema colonial dependent de Catalunya”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací