Mazón: “Puig s’inventa falsos debats per a tapar els problemes de la Comunitat Valenciana”

467

Actualitat Diària

El President del PPCV, Carlos Mazón, ha acusat avui a Ximo Puig de “inventar-se falsos debats per a tapar els problemes de la Comunitat Valenciana”.

Mazón ha indicat que “el president de la Generalitat tracta de desviar l’atenció sobre els problemes que és incapaç de solucionar. El Consell, després de set anys de tripartit, s’amaga i és incapaç de gestionar res”.

El líder popular ha recomanat a Puig “parlar menys d’oficines i més d’empreses i inversions, d’ocupació juvenil, falta d’aigua, o reclamar infraestructures com el Corredor mediterrani. Hauria de centrar els seus esforços en el que de veritat importa als ciutadans”.

El president popular ha afirmat que “el que Puig ha d’explicar de veritat en la Comunitat Valenciana és per què segueix a Madrid el finançament que tots estem esperant i Sánchez ens continua negant, sense convocar el Consell de Política Fiscal i Financera. O per què la rodalia són un desastre amb Sánchez, amb Ábalos i amb Puig. O per què no reclama infraestructures. O per què hi ha consellers que fan marxes catalanistes en el dia 9 d’octubre; per què ha deixat a Alacant i Castelló sense cobertura per a emergències sanitàries; per què es va comprometre a sis conselleries i ara són dotze; o per què és el govern autonòmic amb més assessors de la història”.

“Puig hauria d’explicar per què els salaris baixos paguen més imposats aquí que en la resta d’Espanya, per què no funciona ni un sol programa d’ocupació juvenil amb un 42% d’atur juvenil o per què les polítiques d’habitatge públic són un fracàs en la Comunitat Valenciana”, ha continuat.

També hauria d’explicar “per què des de la Generalitat ni tan sols es demana perdó per tractar d’ocultar els abusos a menors o per què alguns familiars de Puig han muntat un càrtel amb subvencions públiques”.

Per a Mazón “tot això és el que cal explicar perquè qui porta set anys sofrint un tripartit nacionalista som els valencians i qui no està donant cap explicació és Puig. Això és el que cal explicar quan es tracta de la Comunitat Valenciana”.

Finalment, Carlos Mazón ha ironitzat amb què “igual Puig creu que tothom està esperant que el Tribunal Constitucional traslladi la seva seu a Cadis o coses per l’estil”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací