Martínez (PSPV): “El PP també ha tancat l’hostalaeria a Andalusia, i aci es queixen”

430

Actualitat Diària

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez ha lamentat avui que el Partit Popular “canviï de discurs segons la comunitat autònoma en la qual es troba” i ha instat els populars a preguntar “a Andalusia per què tanquen l’hostaleria tenint una incidència acumulada menor que en la Comunitat Valenciana”. Així s’ha manifestat la diputada socialista després de les declaracions del popular José Juan Zaplana a qui ha recordat que la Comunitat es troba al capdavant en proves PCR practicades i també en la tramitació d’ajudes directes per als sectors més afectats.

“Les mesures restrictives imposades pel Consell de Ximo Puig funcionen, i així ho demostren les dades de les últimes setmanes” ha afirmat Martínez, qui ha destacat que gràcies a elles “la incidència ha disminuït al voltant d’un 40% en només dues setmanes, però les xifres encara són molt preocupants i hem d’actuar amb prudència”. “Sembla que al PP el molesti que la situació sanitària millori i que la gestió del govern valencià sigui presa com a exemple per altres territoris” ha apuntat.

En aquest sentit respecte al tancament de l’hostaleria, la portaveu socialista ha assenyalat que “tots som conscients del sofriment que viuen els hostalers i per això el president Ximo Puig ha posat en marxa un dels paquets d’ajudes més ambiciosos del país i fins i tot s’han promès més fons per als pròxims mesos”. “Aquesta decisió s’ha pres seguint les recomanacions dels experts, mai de manera capritxosa” ha ressaltat, i recordat que “fa un temps des del PP demanaven mes rotunditat en la presa de decisions i ara que es prenen, les critiquen també. La qüestió és treure rèdit electoral a costa del que sigui”.

Finalment, la diputada socialista ha qüestionat que el PP “demani més proves PCR en la Comunitat quan ens trobem al capdavant en el nombre de proves practicades a nivell estatal, i mentre a Madrid on ells governen realitzen un 62% menys”. “Haurien de tenir clar com és l’estratègia que volen seguir abans d’intentar donar lliçons a uns altres” ha apuntat, al mateix temps que ha afegit que “en aquests moments el que els valencians demanen és una actitud propositiva i d’unitat, alguna cosa que ells estan demostrant no són capaces de tenir”, ha conclòs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací