Marco qualifica de greu la pujada de Vox com a extrema dreta i tira pilotes fora en els temes polèmics de Castelló

991

L’alcaldessa manté que: ‘S’ha de complir la Llei’ en referència a la Creu del Ribalta 

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, no s’ha pronunciat i ha tirat pilotes fora en dues dels temes més polèmics, d’aquesta legislatura: la recerca i aplicació el Codi de Bon Govern a Brancal, i la retirada de la Creu del Ribalta. Segons Marco, la Llei està perquè es complisca. La interpretació, a gust del client. També ha qualificat de greu la pujada de VOX a Andalusia pel que pot generar d’enfrontaments socials.

Esperanza Molina/ Actualitat Diària
L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha tirat més d’una pilota fora sobre els temes més polèmics de Castelló durant les últimes dates. Açò és: la Creu del Ribalta, o la petició perquè s’aplique el Codi de Bon Govern sobre la vice alcaldessa Ali Brancal que, segons aqueix codi, hauria de cessar en els seus càrrecs i representacions.
Ha sigut aquest matí, durant la visita a les obres del pont del Riu Sec.
Amparo Marco no ha volgut entrar en el tema d’Ali Brancal “perquè avui no tocava”. Era dia de Edusi i de Fons Edusi. Amb la qual cosa, ni si ni no, Marque aquesta vegada no entrava al drap.
Però hi havia més. A preguntes dels mitjans de comunicació sobre l’acord de ple perquè siga la regidor de Cultura, Verònica Ruiz, la que traga avance la retirada de la Creu del Ribalta, i l’anunci que es pot presentar una querella per aquesta decisió, l’alcaldessa de Castelló ha reconegut  el que ja va dir en el ple. “La Llei està per a complir-la”. Aquestes van ser les seues paraules amb les quals no aclareix si estan d’acord o no amb la retirada, perquè, recolzar a la regidor de Cultura, la recolzen, si li deleguen les funcions, però es un tema en el qual el PSOE es resisteix a entrar davant la falta d’informes jurídics que ho avalen.
Ficats en farina, l’alcaldessa ha sigut preguntada sobre els resultats de les eleccions d’Andalusia, que ha qualificat de greus en el que concerneix a la irrupció de VOX amb 12 diputats en el Parlament Andalús.
Per a Marco, deixant a un costat que els ciutadans tenen dret a pronunciar-se sobre el que estimen millor, si ha assenyalat, que l’entrada de VOX de forma activa a Andalusia, com a amenaça amb fer-ho en altres fòrums institucions, seria un mal senyal. I ho ha comentat, perquè entén, que la presència i política de Vox pot portar amb si que l’extrema dreta, com ho ha qualificat, puga generar enfrontaments socials i històrics, que podrien ser perjudicials.
L’alcaldessa tampoc ha confirmat si els pressupostos municipals s’aprovaran en el ple de desembre del 20 de desembre… perquè encara no estan tots els acords tancats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací