Marco busca incloure a Castelló dins del circuit nacional de música

813

L’alcaldessa destaca l’impacte turístic de l’oferta musical de la capital de La Plana

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, anuncia que el Govern municipal ha iniciat contactes amb empresaris del sector de la promoció musical perquè Castelló forme part del circuit de la música nacional. “Estem treballant per a fer possible que grans artistes puguen vindre a la nostra ciutat en els pròxims mesos”, ha indicat. “Hi ha una demanda de concerts de qualitat i veurem de quina manera és possible portar-los”.

Marco indica que l’Ajuntament pretén establir algun tipus de col·laboració públic-privat per a obrir la possibilitat que la ciutat de Castelló siga punt d’arribada de les grans gires musicals, tant de caràcter nacional com internacional. “Estem convençuts que la música pop-rock pot convertir-se en un element d’atracció de visitants. La cultura i el turisme són dos àmbits que estan estretament units”, ha afirmat.

“El públic de Castelló vol tindre l’oportunitat d’escoltar en viu a grans intèrprets nacionals i internacionals. I des de l’Ajuntament de Castelló treballarem perquè aqueixa oportunitat siga una realitat”, ha afegit. Marco ha recordat que Castelló es queda fora de les gires d’artistes de primera fila en les dates de les festes, però que sí que hi ha oportunitat de portar concerts importants en altres moments de l’any.

Marco confia que els contactes de les últimes setmanes amb els empresaris del sector fructifiquen en breu i permeten a la ciutat ampliar l’oferta musical. “Hem de continuar treballant perquè l’oferta cultural de Castelló cresca. En aquests quatre anys s’ha fet un esforç extraordinari per a fer una ciutat més viva i més dinàmica”, destaca, “però és necessari continuar invertint en la promoció musical de qualitat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací