Marco aborda amb Ashotur les mesures per a rellançar el turisme i l’hostaleria de Castelló en la desescalada

555

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora de Turisme, Pilar Escuder, han mantingut una trobada aquest dilluns amb representants de l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme (Ashotur) per a abordar mesures per a la reactivació del sector en les fases següents de la desescalada i en la fase de nova normalitat.

En aquest sentit, Marco ha recordat que l’Ajuntament de Castelló no cobrarà les taxes per instal·lació de taules, cadires, barres exteriors, etc. fins l’any vinent (i des de la seua suspensió a l’abril) com a mesura excepcional per a pal·liar els efectes econòmics de la crisi sanitària i social en els negocis. Marco també ha recordat que s’ha donat la possibilitat als hostalers de sol·licitar l’ampliació de les terrasses, sempre que siga possible, per a compensar la reducció d’aforament. Unes mesures que se sumen a la flexibilització en matèria fiscal, amb un nou calendari que deixa per a final d’any el pagament de tributs referents a l’activitat econòmica.

“Hem mantingut una reunió de treball amb Ashotur per a conéixer quines són les seues necessitats i propostes una vegada que és pròxima l’entrada en la fase 3, amb majors mesures de flexibilització per al turisme i l’hosteleria, i de cara al que serà l’anomenada nova normalitat”, ha explicat Marco. L’alcaldessa ha oferit al sector tota la col·laboració del consistori per a anar de la mà en la fase final de la desescalada.

Així mateix, ha recordat que un dels eixos del pla de resposta econòmic i social se centrarà en la dinamització de la ciutat, sempre supeditat a les autoritats sanitàries i a les mesures i recomanacions per a evitar la propagació de la covid-19.

La regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha explicat el treball desenvolupat per a posicionar a Castelló com a destí segur. “Castelló, les seues platges i el seu entorn, té unes característiques que la fan idònia per a posicionar-se com un destí segur enfront d’altres destins nacionals”, ha indicat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací