El Port de Borriana acull la presentació de Mar Zamora i Anne Alòs com a Reines Falleres 2019

1264

Actualitat Diària

reinas3El Port de Borriana, i més en concret, la zona de la Marina Burriananova ha sigut, novament, el lloc triat per la Junta Local Fallera per a la presentació oficial a la premsa de les noves Reines Falleres, Mar Zamora i Anne Alòs, i les seues respectives Corts d’Honor. Com ja és tradició en la ciutat, la regidora de Festes i Presidenta de la JLF, Lluïsa Monferrer ha presidit un acte en el qual les protagonistes han posat individualment primer, i al costat de les seues Corts més tard, davant les càmeres dels reporters gràfics. Tal com ha explicat Monferrer, “es tracta d’un dels actes més importants per a les Reines Falleres del pròxim any, ja que després de la confirmació de la seua elecció el passat tres de juny, l’acte públic per a la premsa suposa la presentació oficial al conjunt de la societat”.

reinas1Després de les fotografies grupals juntament amb les Corts d’Honor inicialment, i també amb les Dames de la Ciutat, les màximes representants falleres del pròxim any a Borriana, Mar Zamora i Anne Alòs han posat al costat de la responsable de la JLF, Lluïsa Monferrer, en el que s’ha convertit en el primer acte públic de presentació després de l’elecció celebrada a inicis de juny.

Segons s’ha explicat de la mateixa Junta Local Fallera, “seguim amb el desenvolupament dels diferents actes de presentació de les noves Corts d’Honor i Dames de la Ciutat, malgrat que en l’atapeïda agenda d’actes de l’estiu, seguisquen sent les actuals representants, Judit Pesudo i Ana Giménez les qui encara poden gaudir dels últims moments del seu regnat”. Serà en el mes d’octubre quan se celebre el Ple Extraordinari en el CMC La Mercè quan de forma totalment oficial, Mar i Anne es convertisquen en màximes representants falleres del pròxim exercici.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací