Els casals joves de la Mancomunitat Alt Maestrat creen activitats online per alleugerir el confinament

716

Des de fa tres setmanes es comparteixen a través de les xarxes socials els diferents jocs i activitats de caràcter oci-educatiu

Actualitat Diària

L’àrea de joventut de la Mancomunitat Alt Maestrat, la Mancomunitat Comarcal Els Ports, el Casal Jove de Forcall, el Casal Jove de Morella i l’Espai Jove de Vilafranca estan organitzant una sèrie de jocs i reptes online per a fer més fàcil el confinament per l’Estat d’Alarma derivat de la Covid-19 als joves de les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports.

Així, des de fa tres setmanes es comparteixen a través de les xarxes socials els diferents jocs i activitats de caràcter oci-educatiu en els quals poden participar joves d’entre 12 i 30 anys; així com totes aquelles persones a les quals els agrade i interesse la iniciativa.

Per a aquesta setmana, s’ha proposat un “Jo mai mai…” que va tindre lloc el dimarts; jugar a “S’ha escrit un crim” que serà avui; l’activitat “Què preferiries?” per a demà i un joc de taula online per al dissabte. Per al diumenge s’obrirà la possibilitat de realitzar propostes per a pròximes activitats. I és que, tots els jocs que es realitzen han sigut proposats pels i les joves de l’Alt Maestrat i Els Ports i adaptats per les persones responsables de les cinc entitats organitzadores.

Totes aquelles persones amb edats entre 12 i 30 anys que vulguen participar en les activitats d’oci educatiu proposades poden fer-ho de manera senzilla: seguint en les xarxes socials a les diferents entitats organitzadores. Destacar que cada dilluns es publica la programació de la setmana. En el cas de la Mancomunitat Alt Maestrat, tots els jocs proposats es publiquen en els perfils de Facebook i Instagram de Joventud Mancomunitat Alt Maestrat. Si algú té dubtes sobre com participar pot posar-se en contacte amb la Mancomunitat Alt Maestrat, Mancomunitat Els Ports, Casal Jove de Morella, Casal Jove de Forcall o Espai Jove de Vilafranca.

Nou punt d’informació juvenil

Des de la Mancomunitat Alt Maestrat i la Mancomunitat Comarcal Els Ports s’ha posat en marxa des d’avui mateix l’activitat “Què coneixes del tu territori?”. Es tracta d’un punt d’informació juvenil virtual en el qual cada dijous s’informarà sobre recursos, espais, projectes i ferramentes específiques de joventut.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací