Onda anuncia a Luz Casal per al primer dissabte de Fira en un concert solidari i gratuït per als onders

795
Ballester: “Llum Casal representa els valors de lluita, esforç i solidaritat que representa el caràcter dels onders”
Actualitat Diària

La ciutat d’Onda anuncia a l’artista Luz Casal per al primer dissabte de Fira en un concert solidari i gratuït per als onders. Tres euros de cada entrada aniran destinats a la investigació contra el càncer, en concret a l’Associació Espanyola contra el Càncer (Aecc) i a l’Associació Castelló Contra el Càncer Onda (Accc).

Coincidint amb el Dia Mundial de la Investigació del càncer, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester al costat de María Prada de Conflent, regidor de Cultura i Festes acompanyades de les dues associacions contra el càncer de la ciutat han anunciat el concert solidari de la cantant Llum Casal per al primer dissabte de Fira d’ Onda, el 19 d’octubre a les 23.00 hores en el Recinte de festes.

“Luz Casal representa els valors de lluita, esforç i solidaritat que representa el caràcter dels onders. És una artista espanyola que plena auditoris allí on va. És una dona valenta i lluitadora que reivindica, amb el seu treball i la seua veu, la igualtat real entre homes i dones”, destaca la primera edil.

María Prades, regidora de Cultura i Festes explica que “el nostre objectiu és oferir actuacions accessibles per a tots els públics perquè ningú es quede sense gaudir de la Fira d’ Onda 2019”.

Per part seua, les dues associacions contra el càncer d’Onda han agraït a l’ajuntament el seu compromís i suport a la causa.

Entrades amb donatiu

L’entrada per als empadronats a Onda serà de zero euros més tres euros de donatiu: mentre que la del públic en general serà de 15 euros més tres de donatiu. Tal com comenta Ballester: “en el nostre programa vam prometre actuacions musicals de primer nivell gratuïtes i aquesta Fira d’ Onda es farà realitat”.

Actuacions musicals en Fira d’ Onda

-Dissabte 19 d’octubre a les 23.00 h, concert de Luz Casal en el Recinte de festes.
– Diumenge 20 d’octubre a les 23.00 h, Samvo amb Sandra Palop i Rafa Blas en el Recinte de Festes.
– Dilluns 21 d’octubre Paelles i després a les 16:00 h, “Orquestra Tucán” en el Recinte de Festes.
A la nit, a les 23.00 h, Onda Big band amb la Guardia en el Recinte de Festes.
– Dimarts 22 d’octubre sopar de la Fira i a les 23.00 h, “Orquesta La Senda”.
– Dijous 24 d’octubre a les 23:*oo h Disfresses i a continuació el grup Vértigo i djs en el Recinte de Festes.
– Dissabte 26 d’octubre a les 22.30 h, concert de Marea en el Pavelló Víctor Cabedo acompanyat d’un artista convidat, “El Desván”.

Espectacles culturals

Dimarts 22 d’octubre a les 17.00 i 19.30 h, Musical infantil “Aladdin”.
Dimecres 23 d’octubre a les 18.30 h concerte infantil, “Pixells offline” i a les 19.30 h “Maravilloso fue volver”, un espectacle- homenatge a Lina Morgan.
Dijous 24 d’octubre a les 19.00 h teatre infantil “Formigues” en la Plaça Espanya. I a les 19.30 h en el Teatre Mònaco, “Sainetes”.
Divendres 25 d’octubre a les 23.00 h en el Teatre Mònaco s’oferirà una comèdia,”Por delante y por detrás”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací